Festa familiar al Camp Nou pel Gamper

Festa familiar al Camp Nou pel Gamper

El proper dimecres, dia 10, l’Estadi viurà una jornada amb activitats per a totes les edats abans de gaudir de la presentació oficial del Barça 2016/17

Com cada any, el Trofeu Joan Gamper dóna el tret de sortida a la nova temporada. En aquesta ocasió, la visita de la Sampdoria significarà la presentació oficial davant de l’afició del Barça 2016/17, el tercer projecte de Luis Enrique al capdavant de l’equip. El partit, però, serà la festa final d’una jornada plena d’activitats a tot el Camp Nou.

L’Estadi i els seus voltants tornaran a oferir una infinitat d’activitats per a tota la família, però especialment centrades en els més petits de la casa. Els nens i nenes podran gaudir d’un dia 100% culer, amb jocs i paradetes per passar un dia especial. Algunes, a més, ajudaran a suportar les altes temperatures tan habituals al mes d’agost. Futbol a l’aigua, una lliscadora i un tobogan d’aigua i un escenari refrescant seran les principals àrees on serà possible remullar-se durant el dia.

Altres activitats, com la foto amb el doblet, una estació per jugar al Pro Evolution Soccer 2016, els photocalls o una paradeta per pintar-se la cara de blaugrana, faran que els més petits visquin una jornada 100% Barça.

Un record de Wembley

Aquest any, però, hi haurà una activitat d’allò més especial. Aconsegueix el teu globus Wembley commemorarà els 25 anys de la consecució de la primera Copa d’Europa del Barça, aconseguida l’any 1992. L’activitat consistirà a formar la imatge commemorativa de Wembley amb 3.000 globus de color taronja, des de dins i fora de l’Estadi.

A més, hi haurà activitats itinerants, que s’aniran movent per tota la instal·lació animant tots els visitants. Un grup de percussió –BATinKAT–, una banda de música de xanquers –Funky Road– i l’actuació del grup Hotel Cochambre a l’escenari Damm donaran el toc musical a la jornada del Gamper.

Els horaris de la festa

Les activitats del Trofeu Joan Gamper s’iniciaran a les 11 hores i duraran fins a les 19 hores. Les actuacions itinerants i els concerts a l’escenari Damm, per la seva banda, tindran lloc entre les 12 i les 19 hores. L’obertura de portes del Camp Nou es farà a les 18 hores, però des de les 16 hores ja es demanarà l’entrada del partit a tota persona que vulgui accedir al recinte.

Cal recordar que no es podrà accedir al recinte del Camp Nou amb vehicle. Nomes serà possible estacionar mostrant l'abonament de pàrquing, juntament amb les entrades de partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut