El Camp Nou dóna la benvinguda al Barça 2016/17

El Camp Nou dóna la benvinguda al Barça 2016/17

Luis Enrique pronostica “una gran temporada” en la presentació de l’equip abans de disputar el Trofeu Joan Gamper

Torna el Barça, torna l’espectacle al Camp Nou! L’afició barcelonista va acomiadar-se dels campions del doblet el 23 de maig i, dos mesos i mig després, l’estadi blaugrana ha tornat a donar la benvinguda al Barça 2016/17; i també als nouvinguts Sergi Samper, Denis Suárez, Digne, Umtiti i André Gomes.

 “Espero que els nous tinguin l’oportunitat de gaudir d’un club tan gran com el Barça i d’un Gamper que inicia una gran temporada”, ha desitjat Luis Enrique. L’entrenador,  amb el micròfon a la mà, s’ha adreçat a l’afició barcelonista per demanar suport, “sobretot en els pitjors moments” i per desitjar que “gaudiu molt”. En la presentació de l’equip també ha parlat el capità Andrés Iniesta, el qual ha assegurat que “no serà un any fàcil, però amb la vostra ajuda lluitarem per tot. Visca el Barça i Visca Catalunya!”.

L’acte de presentació del Barça 2016/17 ha començat tres quarts d’hora abans de l’inici del Barça-Sampdoria, amb un record per a la final de Wembley de l’any 1992. Carles Vich, fill de l’enyorat Manel Vich, des de peu de gespa, ha nomenat un per un totes les persones que formen el primer equip. Alguns dels més aclamats han estat Leo Messi i Suárez, així com els altres capitans Iniesta, Sergio i Mascherano o les cinc cares noves.  Un cop fetes les presentacions, ha arribat l’hora de deixar pas al futbol blaugrana. És a dir, al millor espectacle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut