Local

La primera convocatòria de la temporada oficial

Luis Enrique, que té la baixa per lesió de Ter Stegen, ha citat 18 jugadors per jugar l’anada de la Supercopa d’Espanya; Douglas, Samper i Jordi Alba han estat els descartats

Luis Enrique ha facilitat la llista de jugadors convocats per al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya poca estona abans de viatjar cap a Sevilla. El conjunt blaugrana visita aquest diumenge l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán a la recerca d’un bon resultat de cara a la tornada del proper dimecres, i el tècnic asturià ha citat 18 jugadors. Marc-André ter Stegen és l’única baixa per lesió que té el cos tècnic. A més, Luis Enrique tampoc pot comptar encara amb Neymar Jr i Rafinha, que són als Jocs Olímpics.

Dels 21 jugadors restants de la plantilla del primer equip, Luis Enrique n’ha hagut de descartar tres. Douglas, Samper i Jordi Alba han estat els jugadors que han quedat fora de la llista per decisió tècnica per viatjar a Sevilla. Així doncs, els jugadors citats són Bravo, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Els blaugranes desplaçats a la capital andalusa buscaran aquest diumenge a les 22 hores un bon resultat de cara al duel de tornada, que es disputarà al Camp Nou el proper dimecres 17 a les 23 hores. El primer títol oficial de la temporada està en joc.

Més notícies aquí