Mascherano: “Intentarem tornar a fer un gran partit”

Mascherano: “Intentarem tornar a fer un gran partit”

L’argentí ha destacat el gran treball defensiu de l’equip a Sevilla i s'ha mostrat optimista de cara a la tornada de la Supercopa d'Espanya

Javier Mascherano, que afronta la seva setena temporada al Club i la segona com a quart capità, ha comparegut en roda de premsa per primer cop en aquest curs 2016/17, en què ha abordat els principals temes de l’actualitat blaugrana.

L’argentí s’ha centrat en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla, que es disputarà dimecres 17 a les 23.00h al Camp Nou. Mascherano ha destacat “el gran treball defensiu de tot l’equip durant el partit d’anada”, en què els culers van guanyar per 0-2 els homes de Sampaoli amb gols de Luis Suárez i Munir. A més, el quart capità blaugrana també ha afegit que han guanyat "un punt de confiança amb la victòria a Sevilla, però la mentalitat de l’equip sempre és la de millorar, continuar creixent”.

A més, Mascherano ha assegurat que la Supercopa “és un títol que ens fa molta il·lusió, és el primer de la temporada”. “Un títol que té molt a veure amb el doblet de la temporada passada i intentarem tornar a fer un gran partit com a Sevilla, amb molta concentració”, ha afegit.

Finalment també s’ha pronunciat sobre les noves incorporacions de l’equip, assegurant que “els fitxatges han estat molt bons, de qualitat i sobretot molt joves”. “Hi ha una idea molt positiva de pensament cap al futur per intentar mantenir el que s’ha fet durant els últims anys”. A més, concretament s’ha centrat en un dels fitxatges, el francès Samuel Umtiti, del qual ha assegurat que “té bona tècnica, sortida de pilota i pressiona a dalt, és totalment estil Barça”.

Content pel retorn de Messi a la selecció

Mascherano també s’ha mostrat feliç per la tornada del seu compatriota Leo Messi a la selecció argentina: “Per a tots els argentins és una gran notícia que Messi torni. Ens deixa tranquils i molt contents. És el nostre capità i el nostre millor jugador, el nostre líder. Estic segur que encara li queda molt per donar-nos a tots els argentins. Tant de bo ens ajudi a classificar-nos per al proper Mundial”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut