Local

Luis Suárez s’afegeix a la llista de golejadors de falta del Barça

L’uruguaià, que va marcar contra el Betis, se suma a Messi, Rakitic, Mathieu i Neymar, els quatre futbolistes que fins ara havien marcat un gol de falta directa amb la samarreta del FC Barcelona

L’olfacte golejador de Luis Suárez segueix intacte. Ho va demostrar a la Supercopa d’Espanya, amb el gol que va obrir el marcador de l’anada contra el Sevilla, i en el primer partit de Lliga contra el Betis, amb el seu primer hat-trick de la temporada. Quatre dianes que han fet pujar fins a 88 el nombre de gols que ha fet l’uruguaià des que va fitxar pel FC Barcelona. Malgrat aquests números, a Suárez encara li faltava marcar de falta directa. I contra el Betis va aconseguir apuntar-se el primer.

D’aquesta manera, se suma als futbolistes del primer equip que han marcat algun gol de falta directa amb la samarreta blaugrana. Tot i que el rei per excel·lència en aquest aspecte és Leo Messi, que n’ha fet 23, hi ha quatre noms més a la llista. Es tracta de Neymar Jr, amb dos gols (Sevilla i Atlètic, Lliga), i d’Ivan Rakitic (Osca, Copa) i Mathieu (Elx, Copa), amb un. A més a més, Denis Suárez, amb el Barça B, ja es va poder estrenar de falta directa (Tenerife, Lliga). Recordem els últims de cadascun d'ells en aquest vídeo.

Més notícies aquí