Local

Comencen els compromisos dels internacionals del Barça

L'Alemanya de Ter Stegen, que s'enfronta contra Finlàndia, serà la primera selecció amb representació blaugrana en jugar el seu primer partit

Fins a 16 jugadors del primer equip del FC Barcelona estan concentrats amb les seves respectives seleccions. Els internacionals blaugranes disputaran els seus corresponents enfrontaments entre dimecres 31 d’agost i dimarts 6 de setembre per després incorporar-se als entrenaments del primer equip.

El primer a jugar serà el porter alemany Ter Stegen, en l’amistós de dimecres que enfronta a Alemanya i Finlàndia (20.45h) a l’estadi del Borussia Mönchengladbach, ex equip del porter culer i rival del Barça a la Champions.

Però és dijous quan apareix el gruix de partits, on gairebé tots els internacionals blaugranes tenen protagonisme. La selecció espanyola amb Jordi Alba, Sergi Roberto, Piqué, Sergio Busquets i Paco Alcácer s’enfronta a Bèlgica (20.45h) en un amistós a Brussel·les, mentre que Denis Suárez també té compromís amb la selecció espanyola sub-21, que rep a San Marino (18.45h). A més, durant el dijous, la Portugal d’André Gomes jugarà davant Gibraltar (20.45h), Cillessen estarà amb Holanda en l’enfrontament contra Grècia (20.45h) i la selecció francesa d’Umtiti i Digne competirà davant Itàlia (21.00h), sent tots tres partits de caràcter amistós.

Ja de matinada, el mateix 1 de setembre arriben els compromisos oficials dels internacionals sudamericans corresponents a la classificació pel Mundial 2018. La selecció brasilera de Neymar, que arriba després de guanyar l’or als JJOO, s’enfronta a Ecuador (23.00h), mentre que Leo Messi, Mascherano i Luis Suárez es veuran les cares en el gran enfrontament entre Argentina i Uruguai (1.30h) a Mendoza.

Ivan Rakitic serà l’únic internacional blaugrana que no jugarà en aquesta primera jornada de compromisos de seleccions. El combinat croat disputarà el seu primer partit el dilluns vinent dia 5 davant Turquia (20.45).

Més notícies aquí