El dia que Alcácer va conquistar el Camp Nou

El dia que Alcácer va conquistar el Camp Nou

La temporada 2013/14 el nou davanter del Barça va marcar el gol de la victòria del València a l'Estadi

El nou fitxatge del FC Barcelona, Paco Alcácer, ja sap el que és marcar al Camp Nou. A més, un gol d'aquells que valen victòries. L’1 de febrer del 2014 el València visitava el Camp Nou en la 22a jornada de la Lliga espanyola 2013/14. Aquella tarda l’equip valencianista va vèncer el conjunt blaugrana per 2-3 i, casualment, el tercer gol, el de la victòria, va ser obra d’Alcácer.

Corria el minut 59 de partit quan, Feghouli, amb una bona jugada per la banda dreta, assistia amb una passada rasa a Alcácer que el valencià no va desaprofitar. El davanter de Torrent, des del balcó de l’àrea petita, va rematar de primeres per batre Victor Valdés i donar així els tres punts a l’equip que llavors entrenava Juan Antonio Pizzi.

Ara, dos anys i mig després, Paco Alcácer torna a Barcelona per fitxar pel Barça. Però el nou davanter de Luis Enrique arriba amb la lliçó apresa: ja sap decidir victòries al Camp Nou.

El jugador valencià ha marcat un total de 33 gols a la Lliga (30 amb el València i 3 amb el Getafe), 7 a la Copa del Rei (6 amb el València i 1 amb el Getafe) i 7 a l'Europa League (tots amb el conjunt valencianista). A més, ha anotat 6 gols amb la selecció espanyola absoluta. Un total de 53 gols oficials entre club i selecció, una gran xifra per a un jugador de només 23 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut