Josep Maria Bartomeu: “Aquest equip està fent història”

Josep Maria Bartomeu: “Aquest equip està fent història”

El president del FC Barcelona, present a Reus, ha valorat la final entre el Barça Lassa d’hoquei patins i el Liceo

“Aquest equip és fantàstic. Ho fan molt bé i son enormes. Han demostrat, en una gran final tècnica, del que son capaços”. Amb aquestes paraules ha valorat Josep Maria Bartomeu el títol de Copa que ha guanyat el Barça Lassa d’hoquei patins a Reus. Després de la final contra el Liceo, que els d’Edu Castro han guanyat per 1-4, el president blaugrana ha atès els mitjans de comunicació per felicitar l’equip: “És inhumà. Son molt bons i tenen un entrenador molt especial, que coneix perfectament l’hoquei i que està sent una peça clau per aconseguir el màxim”.  

A més, Bartomeu no ha dubtat en assegurar que “aquest equip està fent història”. “Hem de gaudir d’aquesta Copa del Rei perquè això no s’atura. Som un gran Club però ara toca gaudir-la”, ha sentenciat.

A més a més, tant Edu Castro com els jugadors de la plantilla han volgut parlar d’aquest títol. Rescatem el més destacat

Edu Castro

“Vam fer una primera part molt bona contra el Noia, però avui hem fet el millor partit dels tres. Sempre hi ha coses a millorar, però estem molt contents per com ha anat. Aquest títol va per a tots els socis”.

Pau Bargalló

“No es fàcil. Ara pensem en la cinquena Copa, però abans hem de rubricar el títol de Lliga que no està gens fet”

Joao Rodrigues

“Valoro molt els títols col·lectius i estic molt content. Han estat tres partits molts durs i ara ens toca gaudir del que hem aconseguit. Sempre hi ha coses a millorar, i cal seguir treballant, però també estic satisfet amb la meva adaptació”.

Pablo Álvarez

“Estic molt content per la victòria i pel que ha suposat. Hem aprofitat una segona meitat més boja per poder marcar i emportar-nos el triomf. Avui hem fet història i estic molt content per poder formar part d’aquest equip i d’aquest club”

Ignacio Alabart

“Per les baixes que tenien, sabíem que havíem de fer el partit llarg i sabíem que els havíem de fer patir físicament. Quan ho hem aconseguit els hem guanyat amb claredat”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut