CH Caldes - Barça Lassa: A un pas de la glòria! (1-2)

CH Caldes - Barça Lassa: A un pas de la glòria! (1-2)

Els blaugranes es converteixen en finalistes de la Copa després de superar un combatiu rival

El camí a la final s’ha trobat en la repetició (1-2). Sergio Fernández ha desfet una vegada i una altra els atacs del Caldes de la mateixa manera: amb aturades. Els atacants blaugranes han espremut la bola repetidament fins que Pablo Álvarez i João Rodrigues han enviat les ocasions culers al fons de la xarxa d’un també inspirat porter rival. D’aquesta manera, els d’Edu Castro s’han classificat per a una nova final.

Intensitat i intercanvi de cops 

En les patinades de la primera meitat, el Barça Lassa ha resistit meravellosament a les escomeses del Caldes. La coralitat defensiva s’ha construït gràcies a la concentració de cada part d’aquest ferm conjunt dissenyat per Edu Castro. Ara bé, si en zona defensiva s’ha de destacar una part, ha d’aparèixer el nom de Sergio Fernández. El porter culer ha seduït la bola perquè, com si s'hagués convertit en una rutina, s’estampés en el seu cos en constant moviment. Així doncs, la defensa menys golejada de l’OK Lliga ha tingut continuïtat en aquesta Copa.
 
Ara bé, el Caldes, en especial el seu porter Cesc Campor, també ha estat espremut en defensa pels culers. Perquè la primera meitat ha estat un intercanvi de llançaments entre ambdós conjunts. Però els blaugranes han trobat el camí del gol en aquesta reiteració d’aproximacions. I Pablo Álvarez ha obert l’electrònic en aquestes disputades semifinals coperes. El davanter argentí, que ha celebrat la seva diana 50 en aquest curs, ha desviat un tir de Bargalló per establir el 0-1 (min 23).  

Sergio Fernández impulsa el triomf culer

En la segona meitat la figura de Sergio Fernández ha dibuixat el camí de la final. El porter barcelonista ha estat immens sota pals i ha estat un dels arquitectes del 0-2. Perquè després de l’enèsima aturada de mèrit del ’10’ blaugrana, João, que en la seva primera Copa com a blaugrana ja porta dos gols, ha perforat la xarxa rival (0-2) aprofitant una altra assistència de Bargalló. D’aquesta manera, els d’Edu Castro han fet valer al màxim la perfecció de Sergio Fernández, que no ha pogut evitar la diana del Caldes de falta directa.
 
L’1-2 ha tornat l’emoció i la intensitat al matx, però el Barça Lassa ha tingut la qualitat d’aguantar el marcador favorable. Així doncs, per novena vegada en les darreres 11 temporades el Barça Lassa s’ha convertit en finalista -la final d’aquesta edició de la Copa es disputarà diumenge a les 17.00 h contra el Liceo, la mateixa final que l’any passat. I és que, a vegades, la glòria es troba en la repetició.

FITXA DEL PARTIT
CH Caldes, 1
Barça Lassa, 2
 
CH Caldes: Cesc Campor, Xavi Rovira, Pol Galbas, Alexandre Acsensi i Álvaro Giménez -cinc inicial- Roger Acsensi, Ferran Rosa, Lluís Ricart i Blanqué.
Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Panadero -cinc inicial- Alabart, Matias Pascual, João Rodrigues i Nil Roca.  
 
Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 23); 0-2, João Rodrigues (min 35); 1-2, Xavi Rovira (falta directa) (min 41).
 
Àrbitres: Rubén Fernández i Josep Antoni Ribó. Faltes: 14-12.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut