Betis – Barça Femení (prèvia): La pilota mana

Betis – Barça Femení (prèvia): La pilota mana

13.00h: El conjunt blaugrana afronta un duel exigent entre dos equips que sempre volen ser protagonistes

La Lliga torna a estar en el punt de mira. El Barça Femení busca retrobar-se amb el triomf i amb les bones sensacions després de dues derrotes dures: la primera en el campionat amb l’Sporting Huelva (2-3) i la que va suposar l’adéu a la final de Copa a Madrid (2-0). Ara, per seguir en la lluita pel títol amb l’Atlètic, necessita refer-se en el sempre exigent camp del Betis, que fa set jornades que no perd i és quart.

L’equip es desplaçava a Sevilla amb la següent convocatòria: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Oshoala (que havia estat al seu país per motius burocràtics), Martens i Candela. Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Natasa Andonova és baixa per una contusió al turmell esquerre. S’uneix així a les absències per lesió de Gemma Gili, Patri i Bárbara, i de Gemma Font i Pina, per decisió tècnica.

Les declaracions de Lluís Cortés

“Hem de ser sincers, la setmana ha estat dura. Els dos dies lliures ens han anat bé per fer autocrítica, descansar física i mentalment per poder afrontar el proper partit amb el Betis amb la màxima energia. Els entrenaments i el ritme de la setmana han estat molt bons i crec que l’equip està preparat”.

“Només han perdut dos partits a casa, això ens dóna informació de que no serà un partit fàcil. La classificació diu que és un dels equips que més bé competeix aquest any. Espero un Betis alegre”.

“La idea dels entrenaments d’aquesta setmana ha estat que cada jugadora sigui conscient que ha de competir en el seu màxim nivell, sobretot que en els duels individuals han de sortir vencedores”.

Les declaracions de María León

“Vam acabar la setmana malament, però ara ja estem amb ganes de jugar. Serà un partit dur, difícil. El Betis està fent bé les coses des que va pujar”.

“Sincerament no penso en la Champions, només en el partit de Sevilla. Si penses en un altre partit al final et pots entrebancar en el següent. Queden nou partits i encara ens hem d’enfrontar a l’Atlètic, s’ha complicat però nosaltres lluitarem fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut