Catalunya – Nigèria: Un inici d’any engrescador

Catalunya – Nigèria: Un inici d’any engrescador

Nou jugadors del Barça arrenquen l’any amb l’amistós de Catalunya contra Nigèria Víctor Valdés es perdrà el partit per una fasciïtis plantar al peu esquerre Serà el darrer partit de Johan Cruyff com a seleccionador català

El 2013 arrenca amb bon futbol. Els Piqué, Busquets, Xavi i companyia estrenen l’any amb el Catalunya-Nigèria que es disputa aquesta tarda (19 hores, TV3) a Cornellà-El Prat. Serà el darrer partit del seleccionador Johan Cruyff, en un duel marcat per la majoritària presència de jugadors blaugrana –fins a 9-, tot i l’absència d’última hora de Víctor Valdés, baixa per una fasciïtis plantar al peu esquerre.

Codina per Valdés

Sense Valdés, Cruyff ha citat el porter Codina (Getafe) per ocupar el seu lloc. Puyol, Montoya, Alba, Piqué, Bartra, Busquets, Xavi, Sergi Roberto i Tello són els disponibles en clau blaugrana. Tots ells s’han exercitat aquest dimecres, a les 11 hores, a la Ciutat Esportiva. Completen la convocatòria catalana Casilla, Capdevila, Raúl Rodríguez, Verdú, Víctor Sánchez, Tejera, Sergio García (Espanyol), Bojan (AC Milan), Álvaro Vázquez (Getafe), Amat, Piti (Rayo) i Jonathan Soriano (Salzburg).

Segon enfrontament amb Nigèria

El rival serà Nigèria, la 52a classificada del rànquing FIFA, i un combinat que es troba en plena preparació per a la Copa Àfrica que arrenca el 15 de gener a Sud-àfrica. La selecció dirigida per Stephen Keshi, que ja va entrenar-se a Cornellà-El Prat aquest dimarts a la tarda, s’enfrontarà d’aquesta manera per segona vegada a Catalunya. El primer cop va ser el 1998, i els africans van caure per 5-0 a l’Estadi Olímpic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut