Lin avisa que l'equip ha tornat de vacances

Lin avisa que l'equip ha tornat de vacances "amb les piles carregades"

El Colegios Arenas Gáldar visita el Palau demà a les 21.15 hores

Feia 10 anys que els jugadors de la Divisió d'Honor de futbol sala no tenien una aturada d'uns dies per Nadal. Aquesta temporada, a equips com el FC Barcelona Alusport, que han dut fins a nou dels integrants de la plantilla a l'últim Mundial, el descans els ha anat de meravella. Aquest dijous al matí, a la zona mixta del Palau Blaugrana, Lin i Marc Carmona han atès els mitjans de comunicació com a prèvia del partit d'aquest divendres davant el Gáldar.

Descans merescut i necessari

"Aquests dies de descans ens han anat molt bé. Hem tornat amb les piles carregades. Esperem seguir en la línia que portàvem fins ara", afirma un Lin que ja té ganes de tornar a la competició. El '8 'del FC Barcelona, a més, diu que es tracta del primer matx de l'any, i davant el seu públic no hi ha lloc per a les sorpreses: "És el primer partit de l'any i no ens podem permetre que s'escapin aquests punts. Sí que és cert que ho estem fent molt bé i el nostre objectiu no és cap altre que guanyar a casa davant la nostra afició".

Avisats després de l'últim partit a Mallorca

Lin ja sap com són els partits contra rivals mal classificats. Davant el Fisiomedia Manacor gairebé els costa un disgust: "Cal anar amb compte. Ja tenim l'experiència de l'últim partit que vam jugar davant el Fisiomedia Manacor, que està baix en la classificació i gairebé ens dóna un ensurt. Pot ser un partit trampa. Ve després d'una aturada, et pots confiar mirant la classificació... Però la nostra mentalitat és guanyadora sempre i sortirem des del primer minut al màxim. Com més aviat tinguem el partit controlat, millor".

Carmona diu que "Galdar és = Suso"

Per la seva banda, l'entrenador del primer equip barcelonista ha explicat que des que té ús de raó Galdar és igual a Suso: "Sempre el recordo aquí. És un tècnic amb experiència a la Divisió d'Honor també. Tot i que fa molts anys que ens vam enfrontar per l'ascens, no crec que cap dels dos equips s'assemblin, encara que ells mantenen algun integrant d'aquells partits".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut