Els jugadors blaugrana, invictes en els partits de preparació del Mundial

Els jugadors blaugrana, invictes en els partits de preparació del Mundial

Tots els jugadors blaugrana que estan preparant el Mundial d’Espanya s’emporten les competicions de preparació sense cap derrota

Durant aquest cap de setmana de Reis, nou jugadors que el FC Barcelona Intersport té seleccionats per a la disputa del Mundial d’handbol s’han emportat els torneigs preparatoris

S’enduen el Memorial Domingo Bárcenas

Els set blaugranes de la selecció espanyola s’han imposat en el XII Memorial Domingo Bárcenas, amb tres triomfs en tres partits. La notícia destacada és la incorporació a la selecció estatal del jove blaugrana Aitor Ariño, en substitució de Cristian Ugalde, lesionat.

En el primer enfrontament d’Espanya va destacar el blaugrana Albert Rocas, que, amb 5 gols, va ser un dels artífexs del triomf per 40 a 17 davant Xile.

En el segon partit, el combinat espanyol es va desfer del Japó per 40 a 12, amb 5 gols del central del FC Barcelona Intersport Dani Sarmiento.

Finalment, el Brasil va caure davant la selecció espanyola per 31 a 22 i es va produir el debut a la selecció espanyola absoluta del jove extrem blaugrana, Aitor Ariño, que va marcar dos gols en el seu primer partit.

Rutenka s’emporta la Yellow Cup

Amb un triomf davant Àustria per 22 a 33 i dos empats, davant Qatar a 28 i amb Suïssa a 23, la Bielorússia de Rutenka es va endur la Yellow Cup 2013, un dels torneigs habituals de preparació previ a Mundials i Europeus.

Siarhei Rutenka va ser un dels referents ofensius dels bielorussos, amb 10 gols en els tres partits disputats previs al Mundial d’Espanya, que tindrà lloc de l’11 al 27 de gener.

Noddesbo, campió de la Totalkredit Cup

La selecció danesa de Jesper Noddesbo es va proclamar campiona de la Totalkredit Cup, que es va disputar en terres daneses.

Dinamarca es va imposar per 30 a 29 a Tunísia; per 38 a 21 a Montenegro i per 35 a 30 a Eslovènia. Noddesbo va contribuir amb 5 gols als triomfs danesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut