Insígnia d’or i brillants per a Montoliu

Insígnia d’or i brillants per a Montoliu

Es l’única persona que enguany celebrava el seu 75è aniversari com a soci del Club El Club el va rebre a la Llotja abans del derbi, el qual va poder seguir en directe

Abans del partit de Lliga entre el Barça i l’Espanyol d’aquest diumenge al Camp Nou, el president Sandro Rosell ha fet el lliurament de la insígnia d’or i brillants a l’únic soci que enguany feia 75 anys que formava part de la història del Club, Mario Montoliu, pare de l’exdirectiu del Club Agustí Montoliu, responsable de l’Àrea de Penyes durant la presidència de Joan Gaspart.

Tots dos, juntament amb la dona del Mario i d’altres familiars, van ser rebuts a la Llotja presidencial pel president blaugrana, que va conversar amb ells i els va agrair la seva fidelitat al Barça. “La seva vida és el Barça, no pensa en res més i estava encantat amb la insígnia. Fins i tot va arribar a plorar”, reconeix Agustí Montoliu del seu pare, soci des del 1937. En la conversa amb el president Rosell, Mario Montoliu va explicar-li "moltes anècdotes i li va recordar alineacions de fa més de cinquanta anys, demostrant el seu barcelonisme”, afegeix el seu fill Agustí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut