Lozano-Salgado: duel de canoners

Lozano-Salgado: duel de canoners

Lozano, MVP, de la Lliga passada, suma vuit gols aquesta temporada a l’LNFS Salgado és l’autèntic referent dels colomencs i Pitxitxi destacat amb 19 gols per partit

Aquest dissabte, a partir de les 16.15 hores (Barça TV i Esport 3), el Palau Blaugrana viurà un derbi vibrant. El millor, sens dubte, de les darreres temporades. Bona part de la culpa la poden tenir dos jugadors que són autèntics canoners: Sergio Lozano, en el bàndol blaugrana, i Dani Salgado, en el blanc. Lozano, MVP de la passada Lliga, ‘només’ porta 8 gols aquesta temporada a l’LNFS, mentre que el referent dels de Santa Coloma en duu 19.

Lozano, 18 gols en totes les competicions

Sergio Lozano, malgrat no haver fet tants gols a aquestes altures de la temporada com en l’anterior exercici, no ha faltat a la seva cita amb el gol. El madrileny ha marcat en totes les competicions que ha disputat i suma 18 gols. A la Copa Catalunya va marcar un gol; davant ElPozo, en la Supercopa jugada a la Corunya, en va fer un altre; a l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup també va veure porteria quatre vegades i, finalment, a la fase regular de la Lliga espanyola, ja en suma vuit.

Quant al seu particular duel de canoners amb Dani Salgado, el crac barcelonista té clar que estem davant “d’un grandíssim jugador”: “És molt desequilibrant en l’un contra un i, sobretot, té molt gol!”. La clau per intentar que Salgado no compliqui la vida als blaugrana serà “no deixar que se senti còmode, i no donar-li ni un metre de més, perquè així evitarem que ens generi perill.”

Salgado, un crac que necessitava tornar

Després de dues temporades a Múrcia, el jugador català ha tornat a casa. Als seus 32 anys aquest autèntic depredador de l’àrea petita ha marcat la brutal xifra de 19 gols. El cert és que Salgado ha passat de tenir un paper normal a Múrcia a ser un jugador que juga més de 35 minuts per partit. La confiança i el fet de sentir-se important han estat la clau en el bon joc exhibit pel referent del Marfil.

Salgado, que coneix força bé Sergio Lozano, afirma que el blaugrana és “juntament amb Miguelín, el jugador més complert de la Lliga”. Segons el dorsal '8' del Marfil Santa Coloma, el més destacat del ‘9’ del Barça Alusport és que té “potència, velocitat i una gran rematada a porteria”. Dani Salgado afegeix que serà “molt complicat aturar-lo, perquè té molta qualitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut