Arrenca un Mundial d’handbol tenyit de blaugrana

Arrenca un Mundial d’handbol tenyit de blaugrana

Els 10 jugadors del FC Barcelona que disputen el Mundial comencen el camí en la lluita pel títol de campions del món

Divendres a les 19.00 h i a Madrid, la selecció espanyola, amb set blaugranes a les seves files, obre el foc de la cita mundialista. Dissabte serà el torn de Sorhaindo, Noddesbo i Rutenka.

L’amfitrió amb marca Barça

La selecció espanyola juga el Mundial com a local i ho fa amb un clar color blaugrana. Sterbik, Rocas, Tomás, Montoro, Viran, Sarmiento i Ariño són els jugadors del Barça Intersport que vestiran la samarreta de la selecció espanyola.

Espanya juga la primera fase a Madrid i tindrà un debut presumiblement còmode davant Algèria. Croàcia i Hongria es preveuen els rivals que lluitaran amb Espanya per assolir la primera plaça del grup.

L’objectiu dels homes entrenats per l’extècnic del FC Barcelona Valero Rivera és assolir les medalles, i no descarten optar a guanyar un títol mundial, com ho van fer l’any 2005.

Sorhaindo busca revalidar el títol

El jugador blaugrana de la selecció francesa, Cedric Sorhaindo, sortirà a disputar el Grup A, que té com a seu la població catalana de Granollers, amb l’objectiu de revalidar el campionat assolit l’any 2011 a Suècia.

França és una de les favorites per la seva condició de vigent campiona mundial i olímpica. Els gals, que arriben després de dues còmodes victòries davant l'Argentina, en la preparació, i amb noms com Sorhaindo, Karabatic i Abalo, entre d’altres, volen continuar al capdamunt del podi.

Noddesbo vol trencar el monopoli francès

El blaugrana Jesper Noddesbo, amb la selecció danesa, buscarà trencar el domini francès de l’handbol mundial i revenjar-se del darrer campionat del món, on van caure davant Sorhaindo i els seus companys.

Enquadrats en el Grup B, amb seu a Sevilla, Noddesbo i els seus companys tindran Islàndia i Rússia com a màxims rivals per assolir el primer lloc del seu grup.

Rutenka a Saragossa

Siarhei Rutenka viurà la seva primera participació mundialista amb Bielorússia. Els bielorussos jugaran al Grup C amb seu a Saragossa, i Polònia, Sèrbia, Eslovènia i Corea del Sud seran, juntament amb la selecció de Rutenka, els equips que lluitaran per classificar-se per a vuitens.

Malgrat que debuta en aquest campionat del món, la selecció de Bielorússia ha demostrat un bon nivell de joc a la Yellow Cup de Suïssa, i sense la pressió d’altres seleccions, per la seva condició de debutants, pot assolir fites més altes de les que té en un inici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut