'Sí, primer ministre' al Teatre Condal

'Sí, primer ministre' al Teatre Condal

Els socis poden gaudir de fins un 50% de descompte.

Autors: Antony Jay i Jonathan Lynn
Direcció:
Abel Folk

Repartiment:
Joan Pera, Carles Canut, Victòria Pagès, Ferran Rañé, Marta Angelat, Dafnis Balduz

Sinopsi

Fa trenta anys que es va emetre a la televisió el primer capítol de 'Sí, ministre' i que va convertir-se en la comèdia política de més èxit de la història. Els autors originals de la peça s’han reunit per crear la segona part de l’obra que ja ha sabut fer-se un lloc en la consciència política de la nació.

Però en aquests anys, el món i la tecnologia han canviat. Jim Hacker i el seu equip es veuran implicats en un moment molt delicat; un moment marcat per la bancarrota financera i on l’única salvació aparent pel país ve donada gràcies a la tèrbola relació amb el ministre d’Afers Exteriors del Kumranistan.

Una comèdia hilarant per no parar de riure.

Com s’hi pot assistir?

Els socis poden gaudir de fins a un 50 % de deecompter.

S'hi pot assistir mitjançant la compra en línia i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://empreses.promentrada.com/login.aspx?returnurl=http://empreses.promentrada.com/default.aspx::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca ::compra-aquí::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut