Local

Xavi Pascual: “Ens ha faltat de tot per guanyar el partit”

El tècnic del Barça Regal no ha volgut buscar excuses a la derrota d’aquest diumenge a la pista de l’Asefa Estudiantes i l’ha qualificada de “molt dolorosa”

Xavi Pascual ha estat crític amb el joc del seu equip al Palau d’Esports de la Comunitat de Madrid: “Ens ha faltat de tot per guanyar un partit com el d’aquest diumenge. Hem estat francament malament, amb moltes pèrdues de pilota, algunes d’elles incomprensibles, i progressivament només hi ha hagut un equip a la pista”. El tècnic del Barça Regal no ha volgut buscar excuses: “És obvi que hem jugat un partit 36 hores després de l’anterior però no hi ha excuses que valguin”.

Derrota dolorosa

“És un cop dur per a nosaltres. És una derrota molt dolorosa, del nivell de la que vam patir al Palau davant el Blusens Monbus. S’ha de mirar endavant però sense perdre de vista el que ha passat aquest diumenge”, ha assegurat Pascual.

L’entrenador del Barça Regal ha elogiat el partit dels locals: “Vull felicitar l’Asefa Estudiantes per la victòria i per la seva classificació per a la Copa del Rei. Han estat millors en tot: físicament, mentalment, en percentatges de tir, en decisió, etc. El partit s’ha trencat i ells han guanyat cada vegada més confiança. Nosaltres, en canvi, l’hem perduda”.

Més notícies aquí