El Barça Intersport torna a entrenar-se dilluns

El Barça Intersport torna a entrenar-se dilluns

Amb només quatre jugadors del primer equip, el Barça d’handbol torna als entrenaments. Cursa, gimnàs i pista, les activitats centrals de la feina

Amb l’absència dels deu jugadors que estan disputant el Mundial d’handbol, amb Entrerríos i Jernemyr recuperant-se i sense Stranovsky, que ha estat concentrat amb Eslovàquia, l’handbol blaugrana torna dilluns als entrenaments.

Feina adaptada

Durant aquest primers dies de retorn als entrenaments, Mikel Aguirrezabalaga, Eduardo Gurbindo, Danjel Saric i Juanín García faran un treball adaptat en la posada a punt i tindran tres blocs de treball.

La cursa matinal, el treball de força al gimnàs i el treball de pista amb el FC Barcelona Intersport B seran les tasques a desenvolupar durant aquesta primera setmana d’entrenament que arrenca dilluns a les 10.00 h al Palau Blaugrana.

Les absències

A més a més dels deu jugadors que estan disputant el Mundial, Pascual no podrà comptar amb Raúl Entrerríos, que treballarà en la seva recuperació a Barcelona. Pel que fa a Jernemyr, continuarà el seu treball a Suècia per millorar de les molèsties cervicals que el van tenir apartat en el tram final de l’any 2012.

Per la seva banda, l’extrem eslovac del FC Barcelona Intersport, Martin Stranovsky, s’incorporarà als entrenaments el dia 21, ja que ha estat concentrat amb la seva selecció durant aquest període de vacances.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut