Copa del Rei ACB: entrades a la venda per a Vitòria

Copa del Rei ACB: entrades a la venda per a Vitòria

El Club disposa de 300 abonaments per a tota la competició, que es disputa a Vitòria del 7 al 10 de febrer La disponibilitat és limitada i es vendran a mesura que es rebin les peticions

El FC Barcelona Regal disposa d'un total de 300 abonaments per a la Copa del Rei, que es diputarà del 7 al 10 de febrer a Vitòria-Gasteiz. Els socis blaugrana poden comprar-ne de dues categories diferents: 150 abonaments de categoria IV al preu de 160 €; i 150 abonaments de categoria V al preu de 115 €. Cal recordar que aquests abonaments permeten veure tots els partits de la competició (quarts, semifinals i final) de tots els equips. El Barça Regal debutarà a la competició contra el Reial Madrid, el dijous dia 7.

Com es poden aconseguir les entrades

Els socis que vulguin aconseguir entrades ho poden fer enviant un correu electrònic a seccio.basquet@fcbarcelona.cat , fins a les 18 hores del dimecres dia 16 de gener. Al correu electrònic s’han d’indicar les dades de soci (número i clau de soci de l’any 2013) així com nom i cognoms, telèfon de contacte i número d’abonaments interessats a comprar i de quina categoria. Cada soci pot demanar un màxim de 4 abonaments.

Cal remarcar, però, que la disponibilitat és limitada i que la venda és directa. Per tant, es lliuraran en funció de l'ordre de peticions.

Recordem que la venda també és oberta al web de l’ACB on es poden trobar abonaments d’altres categories de preus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut