Entrades disponibles per al Barça B-RM Castella

Entrades disponibles per al Barça B-RM Castella

Els aficionats podran adquirir entrades amb preus que oscil•laran entre els 9 i els 19 euros Els socis hauran de retirar a les taquilles del club la seva entrada gratuïta per assistir a aquest partit

[[BOTOGRIS::Entrades Exhaurides++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/barca-b/detall/noticia/les-entrades-per-al-miniclassic-daquest-diumenge-shan-exhaurit::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Des d'aquest dimecres 16 de gener, ja estan a la venda les entrades per al partit entre el Barça B i el Reial Madrid Castella (diumenge 27 de gener, a les 17 hores al Miniestadi). Aquestes entrades es podran adquirir exclusivament a les taquilles del Club i els preus seran els següents: Gols a 9 euros, Lateral a 14 euros i Tribuna a 19 euros.

Socis gratis i promoció ‘Futbol amb Amics’

Com és habitual als partits disputats al Miniestadi, els socis del FC Barcelona tindran l’entrada gratuïta. Per accedir a la instal·lació serà imprescindible que cada soci retiri prèviament la seva entrada a les taquilles centrals del Club a partir de demà dimecres.

En el cas que hi hagi disponibilitat d’entrades el mateix dia del partit, s’hauran de retirar a les taquilles del Gol Nord de l’estadi del Camp Nou.

A més, com és habitual, cada soci tindrà l’opció de comprar tres entrades per aquest partit a tres euros cadascuna gràcies a la promoció ‘Futbol amb amics’.

Restriccions d’aparcament al Camp Nou

Cal recordar que a causa de la coincidència del partit del primer equip amb l’Osasuna al Camp Nou, el mateix diumenge, només podran aparcar a l’Estadi els socis que tinguin abonament d’aparcament de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut