El Barça juga divendres un partit vital contra el Candelária

El Barça juga divendres un partit vital contra el Candelária

Els portuguesos ja van empatar la temporada passada a dos al Palau El partit es començarà a les 20.45 hores Entrades gratuïtes per a socis i menors de 14 anys i de compra, a partir de 9 euros

El FC Barcelona es juga aquest divendres bona part de les seves opcions d’acabar primer a la fase de grups de la Lliga Europea. El matx davant el Candelária SC portuguès és vital, ja que  actualment són segons a dos punts de l’Igualada, líder amb set.

La victòria és importantíssima, ja que als barcelonistes encara els resten dos partits a banda del duel contra els portuguesos. El que jugaran contra el HC Quevert francès al Palau i la visita que es preveu decisiva al pavelló de Les Comes d’Igualada. Quedar primers de grup els atorgaria avantatge de camp en els encreuaments de quarts de final d’aquesta interesant Lliga Europea d’hoquei patins.

Preus molt econòmics

El matx que es jugarà aquest divendres a les 20.45 hores, té preus molt econòmics. De fet, cal recordar que els socis i menors de 14 anys no paguen. Mentre que els preu establert pel Club per al públic en general és de 9 euros. Se’ns dubte, l’oportunitat de viure un dels partits més interesants de la jornada europea s’ho val.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut