El Candelária, un rival històricament complicat que repeteix al Palau

El Candelária, un rival històricament complicat que repeteix al Palau

La temporada passada els portuguesos van empatar a dos al Palau A les Açores també van superar els blaugrana en un partit amb res en joc Aquest curs, els blaugrana van empatar a tres en un partit molt treballat

El Candelária porta dues temporades consecutives sent rival del FC Barcelona a la Lliga Europea d’hoquei patins, concretament a la fase de grups. En els tres partits que han jugat aquests dos equips en aquests dos exercicis, el Barça mai ha aconseguit la victòria.

Empat i derrota la temporada passada

La temporada anterior, l’equip de Gaby Cairo va debutar al Palau en partit de Lliga Europea contra el Candelária. En un enfrontament molt feixuc i travat, els blaugrana només van poder empatar (2-2) davant d’un conjunt molt defensiu. Els gols del conjunt barcelonista van ser obra de Torra i Pablo Álvarez, mentre que per part portuguesa, els golejadors van ser Silva i Montivero. El partit es va jugar el 17 de desembre del 2011.

En l'enfrontament jugat a les Açores, els blaugrana, que ja estaven classificats per a la Final a Vuit de Lodi, van perdre per la mínima (3-2). En aquell partit, els de Cairo sempre van anar a remolc, ja que anaven 2-0 al minut 24 i 3-1 al 44. Els gols del Barça van tenir un únic autor: Marc Torra. Per part verd-i-blanca van marcar Thiago Rafael, Montivero i Silva.

Un equip que ha anat a menys

Aquesta temporada, malgrat que sempre han estat un conjunt complicat per als barcelonistes, els portuguesos han perdut pistonada respecte a l’exercici anterior. Han perdut jugadors i no passen per un bon moment ni a la competició domèstica ni a Europa, on són el darrer classificat del grup A amb només un punt aconseguit, precisament davant del Barça. Sens dubte, el millor resultat que han obtingut aquesta temporada ha estat l’empat (3-3) davant el conjunt barcelonista.  

Els gols blaugrana en aquest matx jugat el 15 de desembre del 2012 van ser obra de Pablo Álvarez i de Marc Torra, que va veure porteria dues vegades i que va demostrar que té presa la mida a la porteria portuguesa, ja que, en aquestes dues temporades, els ha marcat un total de cinc gols en tres partits jugats entre Barça i Candelária. Veurem si aquest divendres, el de Tordera torna a ser decisiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut