Jesper Noddesbo i Cedric Sorhaindo continuen invictes al Mundial d’handbol

La Dinamarca de Noddesbo ja és líder del Grup A i a Sorhaindo, amb França, li val un empat davant Alemanya

Noddesbo amb Dinamarca va superar Islàndia per 28 a 36 i França, amb el descans de Sorhaindo per unes molèsties al turmell, va guanyar l’Argentina per 23 a 35 i les dues seleccions comanden invictes el seu grup.

En bona dinàmica

Jesper Noddesbo va contribuir amb dos gols a la victòria danesa davant Islàndia, en un dels partits del Grup B de la competició i que garanteix el primer lloc a Noddesbo i els seus.

Amb quatre triomfs en quatre partits, a Dinamarca només li queda jugar divendres davant Macedònia i esperar quin serà el seu rival a vuitens de final

Sorhaindo descansa

Unes molèsties al turmell van fer que Cedric Sorhaindo, per precaució, descansés davant l’Argentina. Els seus companys de la selecció francesa no van tenir gaires problemes en el triomf contra l’Argentina per 23 a 35.

A Sorhaindo i els seus companys els val un empat davant Alemanya, divendres a les 18.15 h al Palau Sant Jordi, per garantir el primer lloc del Grup A de la competició.