Torna la Lliga Europea al Palau amb un partit clau davant el Candelária

Torna la Lliga Europea al Palau amb un partit clau davant el Candelária

Els portuguesos són últims del grup A amb només un punt Els blaugranes han de guanyar per seguir tenint opcions Marc Julià és baixa per culpa d’una meniscopatia interna del genoll esquerre

El FC Barcelona torna a jugar a Europa. Ho farà aquest divendres (20.45 hores / Barça TV) davant d’un dels rivals que més li han complicat les coses en les darreres temporades, el Candelária portuguès. El matx és importantíssim per als de Cairo si volen seguir tenint opcions d’acabar primers de grup i, conseqüentment, tenir avantatge de camp en l’eliminatòria prèvia a la Final a Quatre, l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea.

Com arriba el FC Barcelona

Recuperats Mia Ordeig i Aitor ‘El Pulpo’ Egurrola, l’única baixa que presentarà el conjunt barcelonista és la de Marc Julià. El jove del planter té una meniscopatia al genoll esquerre que el tindrà de baixa entre tres i quatre setmanes aproximadament. En el seu lloc arriba el sènior de primer any Jordi Gabarra.

Per la resta, caldrà estar atents a Marc Torra. El golejador blaugrana té ben presa la mida de la porteria del conjunt portuguès, ja que ha marcat 5 gols en tres partits contra el Candelária, els dos de la temporada passada i el que van jugar a Les Açores aquest any.

El rival   

L’equip que la temporada passada va acabar quart de la seva Lliga i que va arribar també a la Final a Vuit de la Lliga Europea jugada a Lodi, no passa per un bon moment aquesta temporada. Actualment ocupa la setena plaça de la Lliga portuguesa amb 23 punts i és l’últim classificat del grup A d’aquesta edició de la màxima competició continental. Fins i tot el Quévert francès va guanyar-los a domicili. El cert, però, és que són un equip força defensiu que sempre crea problemes al FC Barcelona, com ho va demostrar amb l’empat a tres a les Açores.

En l’últim partit que van jugar el 12 de gener passat, es van desfer del Paço d’Arcos per 4-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut