Marc Carmona alerta dels perills d’un Ríos Renovables motivadíssim per entrar a la Copa d’Espanya

Marc Carmona alerta dels perills d’un Ríos Renovables motivadíssim per entrar a la Copa d’Espanya

Amb les baixes confirmades de Wilde i Igor, el dubte és Jordi Torras Roger Serrano i Eric Martel són els dos joves que substitueixen els brasilers L’equip viatja aquesta tarda a les 15.30 hores en autocar cap a Tudela

El FC Barcelona Alusport té aquest dissabte (18.30 hores) un difícil compromís a la pista del Ríos Renovables de Navarra, un dels conjunts que més s’han reforçat aquesta temporada a la Primera Divisió de l’LNFS. Els de Tudela es juguen la possibilitat de ser a la propera edició de la Copa d’Espanya que es disputarà del 21 al 24 de febrer a Alcalá de Henares, i donaran molts maldecaps enmig d’un ambient que s’espera que serà ensordidor. L’entrenador del Barça Alusport així ho ha explicat minuts abans de començar la darrera sessió d’entrenament al Palau Blaugrana.

El rival, un conjunt molt renovat

“Penso, sens dubte, que és l’equip que més s’ha reforçat, el que més ha canviat la seva plantilla. Ha fitxat jugadors importants. Les expectatives a principi de temporada penso que eren molt altes. Tots pensàvem d’entrada que podria estar lluitant per alguna cosa més, però tot costa quan hi ha gent nova i entrenador nou.”

Amb possibilitats d’entrar a la Copa

“Ells arriben en la darrera jornada de la primera volta jugant-se a casa la possibilitat d’entrar a la Copa, per tant, crec que som plenament conscients del que ens trobarem allà.”

“És un equip que estic segur que jugarà amb molta intensitat i agressivitat. Amb el Pato estan defensant en zona i això també ho dificulta un pèl més. Som conscients que, si no fem un bon partit, difícilment guanyarem.”

Pels tres punts

“És una pista molt petita, molt calenta, la gent està molt a sobre. La temporada passada ja ho vam poder veure en el seu primer any a la Divisió d’Honor amb unes circumstàncies diferents. Estic segur que quan saltem a escalfar-nos ja hi haurà gent i l’ambient farà que entrem a dins del partit. Els jugadors sabem que juguem contra un equip que se la juga. Estarem preparats per al partit exigent que ens trobarem.”

Igor, Wilde i Torras

Igor i Wilde són baixa. Són dos jugadors de la mateixa posició i això vulguis que no sempre és un contratemps. El Jordi (Torras) tampoc sabrem si podrà jugar, perquè en el darrer partit va rebre una fort cop al dit gros del peu esquerre. Bé, quan jugues molts partits saps que aquestes coses poden passar. Els que hi anem, hi anirem amb la intenció de fer un bon partit i amb l'objectiu d’endur-nos els tres punts.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut