A buscar la desena victòria a Valladolid

A buscar la desena victòria a Valladolid

El Barça Regal visita, diumenge a les 12 hores, la pista del seu botxí en la primera jornada de Lliga (71-78) El conjunt de Pascual intentarà sumar la desena victòria sense Juan Carlos Navarro, que és baixa per lesió

Començar la segona volta amb victòria sempre és un bon símptoma, i això és el que buscarà, aquest diumenge a les 12 hores, el Barça Regal a la pista del Blancos de Rueda de Valladolid. Els blaugrana, sense Navarro que és baixa per lesió, arriben a Pucela després de perdre el seu últim compromís a la pista de l’Estudiantes (88-66). El conjunt de Xavi Pascual cercarà la seva desena victòria a la Lliga, en una pista on els precedents els són favorables.

Guanyar sense el capità

És l’assignatura pendent que té l’actual campió de la Lliga Endesa. Els blaugrana buscaran trencar la ratxa de tres partits sense aconseguir la victòria, sense Navarro a la pista. Precisament un d’aquests tres enfrontaments va ser davant el Blancos de Rueda de Valladolid, en la primera jornada de la competició regular (71-78).

A Europa, però, el Barça Regal ha demostrat que ja hi té la lliçó apresa. Aquesta setmana els barcelonistes es van imposar a la pista del Besiktas per un contundent 59-73, amb Tomic (15) com a màxim anotador de l’equip.

Victòria en les últimes set visites

Els precedents per al Barça Regal, a Pucela, són del tot favorables. L’equip ha sumat set victòries consecutives en les seves últimes set visites. Per trobar l’última derrota que van patir els blaugrana ens hem de remuntar a la temporada 2003/04, amb Pesic a la banqueta. Els barcelonistes van perdre per 86-73, tot i la bona actuació de Bodiroga (24).

El curs passat, els blaugrana van buscar el triomf fins a la pròrroga, i la van aconseguir (74-74). L’encert en els llançaments de Navarro (23) i Lorbek (22), que van ser els màxims anotadors del Barça en aquell partit, va permetre al conjunt de Xavi Pascual emportar-se la victòria en l’últim període (86-92).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut