Lucentum-Barça Regal B: Cauen a casa d'un dels aspirants (92-77)

Els homes de Borja Comenge planten cara a un Lucentum Alacant que en la segona part ha demostrat el perquè és un dels primers classificats Eriksson, amb 13 punts, i Creus, amb un 14 de valoració, els millors blaugranes

El Barça Regal B ha caigut aquest diumenge a la pista del Lucentum Alacant per 92-77 i ha sumat la novena derrota de la temporada, que deixa l'equip de Borja Comenge com a dotzè classificat de l'Adecco Or. Els catalans, que han plantat cara durant la primera meitat, s'han desinflat a l'inici del tercer quart i el conjunt alacantí ha fet un parcial de 24-10 per trencar el partit. En els últims deu minuts, els blaugranes han competit i s'han endut el període per 24-27.

Bon inici

Tot i el 25-21 dels primers deu minuts, el Barça Regal B ha competit en tot moment al Centre de Tecnificació d'Alacant. El conjunt local, un equip fet per intentar l'ascens a la Lliga Endesa, ha tingut en el pivot Coppenrath el seu millor home (22 punts en total). El 44-40 del descans donava espai per somiar amb un triomf.

Parcial demolidor

Un 12-0 a favor del Lucentum ha provocat que el Barça Regal B es compliqués, i molt, el partit. Vèncer en una pista com el Centre de Tecnificació és difícil, però, si has de remuntar un resultat advers, encara ho és més (56-40). El tercer quart ha acabat amb un parcial final de 24-10 que ha sentenciat l'enfrontament (68-50). Tot i que en l'últim quart el Barça B ha reaccionat, la renda local ha estat massa àmplia i el matx se l'ha acabat enduent per 92-77 un Lucentum que aspira a acabar entre els dos primers classificats.