Juvenil A – Nàstic de Tarragona: Futbol, efectivitat i golejada (6-0)

Els de Jordi Vinyals han sentenciat el matx amb quatre gols en els 26 primers minuts Sandro, amb dues dianes, segueix sent Pitxitxi de la categoria amb 19 gols Calvet, Ebwelle, Sanabria i Babunski han estat els altres protagonistes de la golejada

El Juvenil A no ha tingut compassió del Nàstic en el seu compromís disputat a la Ciutat Esportiva (6-0). Sandro ha obert el marcador, després d’una bona jugada d’Ebwelle, i seu ha estat el segon gol dels blaugrana. Calvet i Ebwelle s’han apuntat a la golejada i han ampliat l’avantatge en l'electrònic (4-0). Condicionats pel resultat, la represa no ha aportat complicacions als barcelonistes. Sanabria i Babunski han estat els últimes protagonistes de la golejada. El conjunt de Vinyals segueix líder en solitari de la competició.

Efectivitat ofensiva

El Juvenil A ha sortit per feina i tan sols ha tardat cinc minuts a obrir el marcador. Sandro, després d’una bona jugada d’Ebwelle, ha obert la llauna amb un xut desviat per un jugador del Nàstic. Però no n’ha tingut prou i, ell mateix, després d’un servei erroni del porter del Nàstic i la posterior passada d’Herrera amb el cap, ha aprofitat la seva velocitat per resoldre amb solvència un u contra u davant Cobo. Era el seu segon gol i el dinovè en la Lliga.

Calvet, després d’un bon control orientat, i Ebwelle, en l’acció posterior en què ha marxat de tres defenses, també s’han volgut apuntar a la festa i, abans del minut 25, els blaugrana han ampliat el marcador amb un avantatge insalvable (4-0). Els dos golejadors ja porten vuit gols cadascun en el campionat regular.

Rèplica en el segon temps

La renda favorable, aconseguida en el primer temps, ha permès que el conjunt entrenat per Jordi Viñals jugués amb comoditat en el segon període. Una jugada de Babunski, que ha entrat en la segona part, l’ha culminada Sanabria, que també ha entrat en la segona meitat, per posar el 5-0 en el marcador.

Els blaugrana han mantingut el domini, tot i que el Nàstic ha estirat les línies i ha temptejat, sense molt perill, la porteria defensada per Ondoa.  L’efectivitat blaugrana, però, ha tornat a arribar de les botes de Babunski. El macedoni ha marcat un gran gol amb l’esquerra des de fora l’àrea que ha fet impossible l’estirada de Cobo.

El Barça suma, doncs, una nova victòria i segueix, una setmana més, líder en solitari de la categoria a 14 punts del seu perseguidor, l’Espanyol.