AC Milan – Bolonya: Victòria d’ofici i constància (2-1)

Pazzini, amb dos gols, ha estat el protagonista del triomf dels ‘rossoneri’ en un partit on les millors ocasions han estat en el segon temps L’exblaugrana Bojan Krkic no ha disputat cap minut del matx

El Milan ha sumat una nova victòria contra el Bolonya (2-0) que li permet mantenir-se en els sis primers llocs, a quatre punts de les posicions de la Champions League, en espera del que faci l’Inter aquest vespre contra el Roma.

Una primera part marcada per les poques ocasions ofensives d’ambdós equips ha donat pas a l’encert de Pazzini en el segon temps. El davanter italià ha posat els gols en dues bones accions individuals. Mexès, però, ha posat emoció al partit a dos minuts del final en marcar-se, en pròpia porteria, un gol a centrada de Pasquato.

Pazzini, revulsiu

Ha estat la tarda de Giampaolo Pazzini. El ‘killer’ italià ha tornat a demostrar les seves aptituds per decidir un enfrontament amb poques opcions de gol en el primer temps. Pazzini ha obert el marcador amb un xut afortunat i ha fet el segon després d’una jugada individual. El davanter ha fet un barret al seu rival i ha resolt el partit amb un xut potent.