El Barça revalida el Campionat de Catalunya de clubs d’atletisme

El Barça revalida el Campionat de Catalunya de clubs d’atletisme

Els equips masculí i femení de l’atletisme blaugrana s’emporten el Campionat de Catalunya d’atletisme a Sabadell

Els equips absoluts del Barça d’atletisme van revalidar els títols de campions de Catalunya a Sabadell, diumenge a la tarda, superant el segon classificat en 13 punts els nois i 13,5 les noies. A la categoria júnior, les noies van ser campiones estatals i els nois van finalitzar en segon lloc.

Domini absolut

A les categories sèniors, els equips blaugranes van dominar àmpliament la competició catalana. Cadascuna de les dues formacions van aconseguir 9 victòries de les 13 proves del programa.

Aquestes van ser les victòries individuals:
Femení: 60 m Eva Martín, 400 m llisos Marí Andrés, 3.000 m Jacqueline Martín, 60 m tanques Caridad Jerez, Alçada Claudia García, Perxa Carla Franch, Triple Débora Calveras, Pes Haja Gerewu i el relleu format per Andrés, Martín, Jerez i Remacha.
Masculí: 60 m Ruben Pros, 800 m Fco. Roldán, 1.500 m Abdelaziz Merzougui, 3.000 m Ilias Fifa, 60 m tanques Arnau Erta, Alçada Carles Triadó, Perxa Albert Vélez, Triple Guillem Domingo i el relleu format per Díaz, Fradera, Erete i Pros.

Brillant actuació dels equips júnior a l’estatal

A la cita de Sabadell va destacar el triomf de l 'equip femení, que va imposar-se per davant del segon equip classificat (Playas de Castelló) amb un avantage de 16 punts.

Per la seva banda, l'equip masculí va assolir una meritòria segona posició obtenint només 3 punts menys que l'equip guanyador (Playas de Castelló), el qual va revalidar el títol obtingut la temporada passada.

Les dues formacions del FCB van millorar la seva actuació respecte al mateix campionat, corresponent a la temporada 2012 (terceres les noies i quarts els nois)

Cal destacar les victòries individuals tant en la competició masculina com en la femenina:

Femení: 800 m Martina Rodríguez, 1.500 m Ingrid Pino, Llargada Cora Salas, 60 m Cristina Lara, 200 m Laura Hernandez, 400 m Paulette Fernandez i el relleu format per Ingrid Pino, Martina Rodríguez, Laura Hernández i Cristina Lara.

Masculí: 1.500 m Marc Alcalà, 3.000 m Jonathan Romeo, Triple Víctor del Río, 400 m Javier Delgado, 60 m tanques Gerard Porras.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut