Cap de setmana productiu a Can Barça

Cap de setmana productiu a Can Barça

Destaquen resultats com ara el 3 a 11 de l'Aleví A al Sant Andreu B o el 10 a 0 de l'Aleví D al Sant Ildefons El balanç és de 14 victòries, 2 empats i tan sols 1 derrota

NÀSTIC DE TARRAGONA 0–3 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL

Bona victòria del Juvenil B contra el Nàstic de Tarragona, que arribava després d’encadenar tres victòries seguides en Lliga. Els blaugranes van saber aprofitar les seves opcions i a la mitja hora de joc es van avançar en el marcador amb un gol de Rodrigo Tarín. Els nois de García Pimienta van saber jugar amb l’avantatge i a la segona part van poder ampliar distàncies amb el gol de Kaptoum. Amb el control del joc i la victòria assegurada, Munir va arrodonir el 0-3 final. Amb aquests tres punts, el Juvenil B es manté com a líder en solitari de la Lliga Nacional amb cinc punts més que el segon, l’Espanyol, i amb un partit menys disputat.

GIRONA 1–1 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Partit complicat per als de Quique Álvarez. Matx força igualat que es va traduir en poques ocasions per als dos conjunts. La primera part començava sense sort per als blaugranes. Amb poques i desaprofitades ocasions de gol, el Barça no aconseguia obrir la llauna. Al descans, empat sense gols al marcador. Ja al segon temps, les ocasions van ser més freqüents, tot i que no acabava d’arribar el gol. Finalment, quan faltaven 8 minuts per al final, Canós va connectar una paret a la frontal de l’àrea i va batre el porter local en l’u contra u. Però quan l’afició del Girona ja abandonava les seves localitats, a l’últim minut del descompte, el Girona va empatar a un córner en què no hi va haver refús de la defensa i el resultat del partit va acabar sent l’1 a 1 definitiu.

CADET B 4–0 CANONJA. LLIGA PREFERENT

Domini absolut del Cadet B en el seu partit contra el Canonja disputat a la Ciutat Esportiva. Els nois de Franc Artiga van controlar la possessió de la pilota i van arribar amb molt perill en atac, però la gran actuació del porter visitant va impedir un marcador més ampli en el primer temps. Al descans el resultat era d’1-0 gràcies a un gol de Javi Ruiz després d’una gran combinació col·lectiva. A la segona part, tot i l’encert del porter, els gols blaugrana van seguir arribant. Després de dos pals en pocs minuts, Jang i Carles Pérez van fer dos gols més. Dos pals més van precedir el 4-0 final, obra de Lee en els últims segons del matx.

INFANTIL A 6–0 UNIFICACIÓ LLEFIÀ. LLIGA PREFERENT

Bona victòria de l’Infantil A en un partit controlat des del primer moment. Els blaugranes van tenir moltes ocasions durant el primer temps, però només va arribar un gol, obra de Lluís Mangas, al quart d’hora de joc. Amb l’1-0 es va arribar al descans, i poc després de sortir dels vestidors Àlex Collado, amb un gol olímpic, va situar el 2-0 en el marcador. El segon gol va facilitar les tasques ofensives dels nois de Denis Silva, que van estar molt encertats de cara a porteria. Sobretot Patrice, que va sortir des de la banqueta i va aconseguir un hat-trick. Entremig, Oriol Busquets també va anotar un gol des del punt de penal. El 6 a 0 final manté l’Infantil A com a líder sòlid de la categoria, amb un marge de quatre punts.

NÀSTIC DE TARRAGONA 2–1 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Derrota blaugrana condicionada per la forta pluja caiguda a Tarragona. La primera part dels nois de Marcel Sans va ser bastant bona, i va arribar el premi del gol de Yanis Núñez. Tot i que el Nàstic es va tancar en defensa, l’Infantil B va ser dominador i va poder ampliar el seu avantatge en el marcador. La segona part va començar amb retard a causa de la pedregada caiguda sobre la gespa, i un cop es va iniciar els tarragonins van pressionar la sortida de la pilota del Barça i van aconseguir empatar. Quan faltaven menys de deu minuts per al final del partit, en una passada llarga els locals van fer el gol de la victòria que allunya l’Infantil B blaugrana del líder destacat de la categoria, l’Escola Valls.

SANT ANDREU B 3–11 ALEVÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent de l’Aleví A en la seva visita al camp del Sant Andreu (3-11). Vilamitjana tan sols va trigar quatre minuts a obrir el marcador gràcies al domini total blaugrana. Guillermo Amor va ampliar el marcador, però Peña, per als locals, va retallar distàncies (1-2). A partir d’aquí, monòleg dels barcelonistes, que van arribar a situar-se 1-8 amb gols de Take, Anssumane, per partida doble, Iván Bravo, Nil Fabregó i Adrià Altimira. Peña, novament, va retallar distàncies (2-8), però de nou Bravo i Take, aconseguint un hat-trick, van acabar de tancar la golejada.

VIC RIUPRIMER 0–3 ALEVÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bon partit de l’Aleví B sobre un terreny de joc de gespa natural que en el segon temps va patir les conseqüències de la pluja. El Vic va començar el partit tancat en defensa, però en el segon quart es va obrir una mica. Tot i les ocasions, els blaugranes no van trobar el premi del gol abans del descans. A la sortida dels vestidors, els nois de Jordi Font van fer un tercer període molt bo en el qual van aconseguir els tres gols, dos dels quals de Marc Guerrero i un altre de Roger Vegas. Amb 0-3 al marcador, els blaugranes van gestionar l’avantatge en el darrer quart i es van endur tres punts més que els mantenen com a líders indiscutibles de la seva categoria.

ALEVÍ C 7–1 PALLEJÀ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Àmplia victòria de l’Aleví C en el seu compromís contra el Pallejà a la Ciutat Esportiva. Al quart d’hora de joc Kays Ruiz va obrir el marcador amb el seu primer gol, però pocs minuts després Daniel Miralles, per al Pallejà, va igualar el marcador i es va arribar amb empat al descans. En el segon temps, però, l’encert dels nois d’Àlex Gómez va permetre obrir una escletxa que seria insalvable per als visitants gràcies als gols de Moriba, Marc Alegre i José Martínez. El 4-1 del final del tercer quart sentenciava els tres punts per als culers, i en l’últim període dos gols de Gerard Urbina i el segon de Kays Ruiz van tancar una golejada que manté l’Aleví C com a líder invicte i en solitari de la taula.

ALEVÍ D 10–1 SANT ILDEFONS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria còmoda per a l’Aleví D a la Ciutat Esportiva, que el manté invicte al capdavant de la classificació compartint liderat amb el Santboià. Tot i que el primer gol es va fer esperar fins als últims instants del primer quart, el domini blaugrana va permetre una golejada àmplia. Un segon quart molt encertat va deixar un 6-0 al marcador que deixava més que sentenciats els tres punts. El conjunt de Xavi Bravo va seguir amb el control del partit i va rematar la victòria en el segon temps, amb el 10 a 1 final que reflecteix la superioritat culer.

BENJAMÍ A 4–0 CAN RULL RÓMULO TRONCHONI. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Quatre gols i quatre pals es van veure en la victòria del Benjamí A contra els sabadellencs del Can Rull Rómulo Tronchoni. Els culers van dominar totalment el partit, però la falta d’encert no va permetre que el resultat fos més ampli. En el primer quart es van veure dos pals per part del Barça, que al descans tenia un avantatge de dos gols, obra de Mamadou a la sortida d’un córner i de Xavi Simons, un dels jugadors destacats. A partir del descans el protagonista de cara a porteria va ser Xavi Pleguezuelo, que va tancar el 4-0 amb dos gols repartits entre els dos períodes. Dos xuts més van acabar estavellant-se al pal, però els tres punts van acabar sent blaugrana per seguir colíders de la classificació.

ESPLUGUENC 1–4 BENJAMÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit molt disputat el del Benjamí B en la seva visita al camp de l’Espluguenc. El conjunt de Cristian Catena s’ha avançat amb un gol de Pérez abans dels deu minuts de joc. González va empatar pels locals des del punt de penal, abans d’acabar el primer quart. El domini blaugrana va seguir en augment i Louah va avançar, de nou, els barcelonistes. A la represa els locals van anar decaient físicament i Louah ho va aprofitar per firmar el seu particular hat-trick, i deixar el partit vist per sentència.

BENJAMÍ C 8–0 ESCOLA GAVÀ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Còmode triomf del Benjamí C, que es va posar de cara amb un primer gol molt ràpid. Quan només s’havien jugat tres minuts, Ilias va avançar el Barça. Ja en el segon quart, Iker Almena, Pablo en dues ocasions i Amate van ampliar distàncies fins a un clar 5-0. Després del descans va seguir el domini blaugrana i amb els tres punts assegurats un gol en pròpia porteria de l’Escola Gavà, una diana d’Iker Merino i una altra de Pablo, que així completava el seu hat-trick, van acabar de tancar una àmplia golejada que permet als nois de Jordi Pérez seguir com a líders destacats, amb quatre punts de marge sobre el Cornellà.

CORBERA 1–4 BENJAMÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Exhibició de joc del Benjamí D al camp del Corbera. Els locals van plantejar un partit molt defensiu, però mitjançant bones combinacions els blaugranes van saber arribar a la porteria. Però Frank Hernández, el porter del Corbera, va desfer els intents amb una molt bona actuació. Al descans el resultat era un curt 0-1, però en el segon temps les ocasions es van repetir i van acabar entrant. Dues dianes de Pol Melet i dues més de Marc Jurado van donar tres punts als nois d’Òscar Hernández en un molt bon partit.

SANT GABRIEL F 1–10 PREBENJAMÍ. LLIGA FUTBOL 7

Golejada sense problemes del Prebenjamí blaugrana al camp d’un dels equips de la zona baixa. El conjunt de David Sánchez segueix a la caça del líder, a una distància de quatre punts. Els culers van col·locar-se molt ràpid per davant en el marcador amb dos gols en el primer quart i, exceptuant el gol local quan el resultat era de 0-4, va seguir dominant fins a l’1-5 del descans. Al segon temps els gols van continuar arribant i el resultat final d’1 a 10 va acabar reflectint la superioritat blaugrana. Pau Ortega va fer un hat-trick, Iker Sánchez va fer dos gols, i Gerard Hernández, Xavier Muñoz, Elliot, Iker Bravo i un gol en pròpia porteria van completar la golejada.

Resultats dels equips femenins:

BADALONA 0–0 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Empat amb polèmica final del filial femení, en què es va empatar sense gols. Tot i que el domini del partit va ser en clau Barça, les noies de Joaquim Querol van estar desencertades de cara a porta els 90 minuts, i quan no van ser elles, van ser els pals; fins a dues vegades va tocar la pilota a la fusta a la primera part -un de Blanca i un altre d’Andrea-. Andrea no va tenir el seu millor dia i va fallar ocasions molts clares per al seu equip, tot i que no es pot debatre que ho va donar tot a cada jugada. En definitiva, un partit travat i dificultós, amb moltes faltes i, segons Querol, amb dos mans clares finals que l’àrbitre no va veure.

STOITCHKOV BARCELONA 1–2 JUVENIL-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria de mèrit de les noies del Juvenil-Cadet en un partit marcat pel fort vent que bufava. L’Stoitchkov Barcelona va plantejar un partit defensiu i les blaugranes van assumir el control del joc. Als deu minuts, en el llançament d’una falta, el Barça va aconseguir avançar-se en el marcador mitjançant Nerea, però pocs minuts després les locals es van trobar amb l’empat en una jugada de confusió. Tot i les ocasions per a les barcelonistes, el vent en contra no va ajudar a transformar les nombroses ocasions que van tenir. Al segon temps, amb el vent a favor i l’equip local tancat a la seva àrea, el Barça va perseguir el gol de la victòria i el va acabar trobant en les botes de Laia Castilla a la sortida d’un córner. A mitjans del segon temps les noies de Jordi Ventura van tenir l’opció de fer l’1-3 amb un penal, però la portera local el va aturar. Tot i les nombroses baixes de les blaugranes, el Juvenil-Cadet va sumar tres punts més i continua com a líder en solitari amb ple de victòries.

LLEVANT LES PLANES 2–7 INFANTIL-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Els bons números de l’Infantil-Aleví continuen intactes després de visitar el camp del segon classificat. Les noies de Zoe Garcia, que comptant els d’aquest cap de setmana només han rebut cinc gols, es van imposar al Llevant Les Planes per un ampli 2 a 7 que va quedar encarrilada amb tres minuts d’or. Del minut 11 al 13 les blaugranes van aconseguir tres gols que deixaven de cara el triomf final. Just després les locals van retallar distàncies, però l’1-4 que va arribar a l’instant va deixar clara la superioritat del Barça. A la mitja hora de joc van tornar a arribar dos gols consecutius seguits del segon de les de Sant Joan Despí. En l’últim període va arribar el definitiu 2-7. Abril Moreno i Candela Andújar van fer dos gols cadascuna, mentre que Laia Muñoz, Maria Llompart i Paula Fernández van aportar una diana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut