Triomf en el retorn a la competició (0-3)

Triomf en el retorn a la competició (0-3)

El vòlei masculí del Barça s’emporta el primer partit de la segona volta de la Lliga amb un triomf contundent a Galícia

El partit jugat dissabte a San Sadurniño, que era de vital importància per als dos equips, va ser guanyat pels homes de Sergi Bosch, un contundent 0-3 en una gran actuació dels blaugranes. El pavelló municipal d’aquesta localitat gallega es va omplir de gom a gom, per presenciar el que els locals van titular “el partit més important de la temporada”.

Joc intens

Durant el primer set, el FC Barcelona va mostrar un joc amb una gran intensitat, amb contundència d’atac i la defensiva a ultrança de Plaza i Gabàs, que va ser decisius per definir la distància en el parcial del set, 18-25.

El segon tram del joc va ser dominat pels locals en gairebé tot el set, fins a 5 punts d’avantatge per als locals, 16-11. Els de Sergi Bosch van mostrar gran maduresa en les jugades llargues, tot i que van poder endur-se el set.

Destaquen l’aportació en punts d’Èric Hernández (16 punts) per punta, com l’atac pel centre d’en Jordi Marcè (15 punts i 8 blocs), accions que es van sumar al joc col·lectiu de gran esperit defensiu i seny en l’atac.

Certifiquen el bon joc

En el tercer set, els blaugranes, amb l’empenta dels dos sets, imposaven el seu joc d’atac amb gran encert en el bloqueig. Així es va arribar a un parcial de 9-16 per finalment endur-se el set per 17-25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut