Funció especial al TNC en el marc de la iniciativa ‘Barça Cultura’

Funció especial al TNC en el marc de la iniciativa ‘Barça Cultura’

Aquest dijous al vespre una nodrida representació del FC Barcelona assistirà al Teatre Nacional de Catalunya a veure l’obra ‘Els nostres tigres beuen llet’, d’Albert Espinosa

En el marc de la iniciativa ‘Barça Cultura’, que impulsa l’àrea institucional del Club amb l’objectiu d’oferir el FC Barcelona com a plataforma per promoure la cultura al nostre país, el proper dijous 24 a les 20 hores a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya, una nodrida representació d’esportistes, directius, executius, residents de la Masia, exjugadors, membres de comissions i treballadors del FC Barcelona gaudiran de l’obra de teatre ‘Els nostres tigres beuen llet’, d’Albert Espinosa. L'espectacle, que es representarà al TNC fins al 3 de febrer, és un homenatge al món del futbol, la família, el cinema i els records.

En paraules del vicepresident Carles Vilarrubí, "cultura i joventut són valors del Barça que tenen molt a veure amb aquesta obra". Per la seva banda, Albert Espinosa, autor i director de l'espectacle, ha explicat que el futbol està en l'obra des del primer moment i que "futbol i teatre tenen molt en comú, fins i tot Messi i Tennessee Williams tenen coses molt similars".

Recepció prèvia

Abans de l’obra es farà una recepció amb l’assistència de de la Sra. Sol Daurella, presidenta del Consell d’Administració del TNC, del Sr. Sergi Belbel, director artístic del TNC, i del Sr. Carles Vilarrubí, vicepresident institucional del FC Barcelona

‘Els nostres tigres beuen llet’: comença el gran partit de les nostres vides

L’obra tracta d’una família que ha passat per situacions difícils i que amaga molts secrets. La vida d'uns germans que van viure moltes coses plegats i que han d'afrontar reptes en comú; la família. El que som i el que voldríem ser. Una història coral plena de sorpreses que comença amb un partit de futbol.

Albert Espinosa, artista polifacètic (dramaturg, director, escriptor d'èxit i guionista de sèries com ‘Polseres vermelles’), entra a la Sala Gran del TNC anys després de participar en el Projecte T6 (‘El club de les palles’, temporada 2003/2004) i de col·laborar amb Comediants a ‘El gran secret’ (temporada 2006/2007). ‘Els nostres tigres beuen llet’ és una peça ambiciosa que ens convida a fer un viatge carregat d'humor i de tendresa, però també d'un dolor molt íntim. Per arribar a bon terme, Espinosa recull tots els temes habituals en el seu imaginari (la família, la mort, la malaltia...) i es fa acompanyar d'actors amb els qui mai ha treballat en teatre i amb qui feia temps que volia treballar. “He creat la meva família fictícia amb el bo i millor del teatre català. Del present i del futur”, diu Espinosa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut