El Barça cau a la pista del Sama Vilanova (77-68)

En un partit marcat per la igualtat, les blaugranes no poden mantenir l’avantatge i acaben caient a Vilanova

Malgrat tenir el partit dominat a l’inici del tercer quart, el Barça CBS no va poder revisar la feina i va deixar escapar un partit en què la diferència final no reflectia la igualtat que hi havia hagut a la pista.

Al descans amb domini blaugrana

Al primer quart les visitants no van poder dominar l'atac local, i es va arribar al final amb un clar avantatge per al Sama (22-15).

El segon període va mostrar una millora defensiva per part de les blaugranes, que van exercir més control sobre les jugadores importants locals i van tancar millor el rebot, la qual cosa va anar acompanyada d'un encert més gran en el tir. S'arribava al descans amb avantatge blaugrana (31-32).

Les errades comdemnen les blaugranes

A l'inici del tercer període les del Baix Llobregat van aconseguir el seu màxim avantatge (33-39), però un parell de badades defensives van provocar dos triples consecutius que van igualar de nou el partit.

A partir d'aquest moment el matx va entrar en una fase de màxima igualtat en què els avantatges eren mínims i en què cada possessió es lluitava al màxim.

Quan faltaven dos minuts per finalitzar el partit el resultat era d'empat (68-68) i tot per decidir, però un parell de decisions desencertades en atac per part de les blaugranes, acompanyades d'un parell de tirs afortunats de les locals, van fer encaixar un parcial de 9 a 0 a les del Baix Llobregat i van permetre a les locals aconseguir la victòria final (77-68).