L’Igualada, revelació a Europa, torna al Palau ara a la Lliga

L’Igualada, revelació a Europa, torna al Palau ara a la Lliga

Els igualadins van empatar en la primera jornada de la Lliga Europea al Palau Històricament sempre han estat un rival complicat per als blaugrana Malgrat els nombrosos canvis que ha patit és la revelació a Europa

L’Igualada que entrena Francesc Monclús, proper rival del FC Barcelona a l’OK Lliga, és sense cap mena de dubte, una de les sensacions de la temporada 2012/13. Els igualadins estan responent especialment bé a Europa, on són líders del grup A, el mateix on hi està encabit el Barça de Gaby Cairo que ara mateix és segon. Els blaugrana, però, encara han de jugar a Les Comes per acabar de decidir qui acaba primer i encara l’eliminatòria de quarts amb avantatge de pista.

Precedents perillosos

Els precedents dels tres darrers enfrontaments amb el conjunt de la capital de l’Anoia són del tot variats: una victòria blaugrana, un empat i una derrota. El més recent, el d’aquesta mateixa temporada en què els homes de Francesc Monclús van arrencar un empat al Palau (1-1) en el debut dels barcelonistes a la Lliga Europea. Un matiner gol de Cáceres va ser suficient per complicar la vida a un FC Barcelona que va gaudir de nombroses ocasions, però que no va poder superar el porter visitant ni la teranyina defensiva de l’Igualada.

La temporada passada es van trobar en dues ocasions, en els dos partits de l’OK Lliga. Al Palau, triomf del Barça (5-2) en partit jugat 1/11/11 i a Les Comes, derrota barcelonista –la primera de la temporada passada- (4-2). En els dos partits, va destacar la figura de l’exblaugrana Eduard Fernández, ara jugant a la cada cop més competitiva Lliga Francesa.

Amb opcions remotes de Copa

L’Igualada HC, que és actualment novè classificat a l’OK Lliga, encara alberga algunes poques esperances de ser present en la propera edició de la Copa del Rei que es disputarà a Oviedo de l’1 al 3 de març. Els de Francesc Monclús haurien de guanyar al Palau i esperar que el Lloret no faci el mateix en el seu enfrontament a la pista del Moritz Vendrell i que el Voltregà, que juga a Maçanet no remunti el -5 que té d’average desfavorable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut