Local

Els blaugranes, en la lluita per les semifinals del Mundial d’handbol

Arrenquen els quarts de final del Campionat del Món d’handbol, en què 9 jugadors blaugrana tenen opcions d’assolir les semifinals

Arriba un dels punts més decisius en el Mundial d’handbol: el creuament de quarts. Un punt decisiu per entrar en la lluita per les medalles, o bé quedar-se sense els metalls. Set blaugranes amb Espanya, Sorhaindo amb França i Noddesbo amb Dinamarca volen entrar en aquesta lluita pels llocs d’honor

Blaugranes davant Alemanya

Viran, Tomás, Rocas, Sarmiento, Sterbik, Montoro i Ariño disputaran el pas a les semifinals davant Alemanya, dimecres a les 19 h a Saragossa. La selecció espanyola, que té el factor favorable de jugar ‘a casa’, està fent un gran Mundial, però davant es trobarà amb una selecció que ha anat de menys a més.

Els alemanys van caure davant Tunis a la fase prèvia, però van redreçar aquesta errada superant França i liderant el Grup A. Amb aquestes credencials i després de superar Macedònia en vuitens, els alemanys voldran fer saltar la sorpresa a Saragossa.

La selecció espanyola s’està basant en el poder ofensiu dels blaugranes. Els seus dos màxims golejadors són dos extrems del FC Barcelona Intersport. Rocas amb 32 gols i Tomás amb 25, lideren l’apartat golejador d’Espanya

Noddesbo contra Nagy

El pivot del FC Barcelona Intersport Jesper Noddesbo es trobarà a quarts un vell amic i excompany, l’hongarès Laszlo Nagy. El Palau Sant Jordi, dimecres a les 20.45 h, serà testimoni del Dinamarca-Hongria de quarts de final.

Noddesbo, amb Dinamarca, arriba amb l’objectiu de superar Hongria i trobar-se, sobre el paper, la França de Sorhaindo a les semifinals. Malgrat algunes molèsties al peu dret, Noddesbo estarà avui sobre el parquet del Sant Jordi.

Sorhaindo, molt alerta

Malgrat ser la favorita, com a vigent campiona del món, França té un escull molt complicat a Saragossa davant Croàcia. Els croats van ser capaços de superar Espanya, i sense la pressió de favorits ben segur que seran un rival molt complicat per a Sorhaindo i els seus companys.

Cedric Sorhaindo està sent una de les peces clau del joc ofensiu i defensiu dels homes entrenats per Claude Onesta. Si França supera Croàcia, a les semifinals es podria veure un duel entre blaugranes, si Dinamarca fa el mateix davant Hongria, i repetir a semifinals, la final de l’últim Mundial.

Més notícies aquí