Els blaugranes, en la lluita per les semifinals del Mundial d’handbol

Els blaugranes, en la lluita per les semifinals del Mundial d’handbol

Arrenquen els quarts de final del Campionat del Món d’handbol, en què 9 jugadors blaugrana tenen opcions d’assolir les semifinals

Arriba un dels punts més decisius en el Mundial d’handbol: el creuament de quarts. Un punt decisiu per entrar en la lluita per les medalles, o bé quedar-se sense els metalls. Set blaugranes amb Espanya, Sorhaindo amb França i Noddesbo amb Dinamarca volen entrar en aquesta lluita pels llocs d’honor

Blaugranes davant Alemanya

Viran, Tomás, Rocas, Sarmiento, Sterbik, Montoro i Ariño disputaran el pas a les semifinals davant Alemanya, dimecres a les 19 h a Saragossa. La selecció espanyola, que té el factor favorable de jugar ‘a casa’, està fent un gran Mundial, però davant es trobarà amb una selecció que ha anat de menys a més.

Els alemanys van caure davant Tunis a la fase prèvia, però van redreçar aquesta errada superant França i liderant el Grup A. Amb aquestes credencials i després de superar Macedònia en vuitens, els alemanys voldran fer saltar la sorpresa a Saragossa.

La selecció espanyola s’està basant en el poder ofensiu dels blaugranes. Els seus dos màxims golejadors són dos extrems del FC Barcelona Intersport. Rocas amb 32 gols i Tomás amb 25, lideren l’apartat golejador d’Espanya

Noddesbo contra Nagy

El pivot del FC Barcelona Intersport Jesper Noddesbo es trobarà a quarts un vell amic i excompany, l’hongarès Laszlo Nagy. El Palau Sant Jordi, dimecres a les 20.45 h, serà testimoni del Dinamarca-Hongria de quarts de final.

Noddesbo, amb Dinamarca, arriba amb l’objectiu de superar Hongria i trobar-se, sobre el paper, la França de Sorhaindo a les semifinals. Malgrat algunes molèsties al peu dret, Noddesbo estarà avui sobre el parquet del Sant Jordi.

Sorhaindo, molt alerta

Malgrat ser la favorita, com a vigent campiona del món, França té un escull molt complicat a Saragossa davant Croàcia. Els croats van ser capaços de superar Espanya, i sense la pressió de favorits ben segur que seran un rival molt complicat per a Sorhaindo i els seus companys.

Cedric Sorhaindo està sent una de les peces clau del joc ofensiu i defensiu dels homes entrenats per Claude Onesta. Si França supera Croàcia, a les semifinals es podria veure un duel entre blaugranes, si Dinamarca fa el mateix davant Hongria, i repetir a semifinals, la final de l’últim Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut