Cites importants per a l’atletisme blaugrana

Cites importants per a l’atletisme blaugrana

La Copa del Rei i de la Reina i el Campionat de Catalunya de Cros, les proves d’aquest cap de setmana

Dissabte i diumenge seran dies per parar atenció als i a les atletes del FC Barcelona, per la disputa de la Copa del Rei i la Copa de la Reina a València i pel Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, a Mataró

La Copa de l’atletisme

El dissabte 25 a la tarda es disputarà a València la Copa de SM el Rei i la de la Reina. Els equips sèniors tant maculí com femení estaran capitanejats pels atletes internacionals Ángel David Rodríguez (60 m llisos) i M. Teresa Urbina (3.000 m llisos).

Els i les blaugranes lluitaran per pujar al podi competint amb els millors equips de l'Estat espanyol que defensaran el títol obtingut la temporada passada, el Playas de Castelló, en el cas dels nois, i el València Terra i Mar, en el cas de les noies.

El cros català

El diumenge 27 al matí se celebrarà el 93è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró. Més de 50 atletes del FCB pertanyents a totes les categories i liderats per Ilias Fifa, en homes, i Jacqueline Martín, en dones, intentaran aconseguir els títols individuals i per equips, així com la classificació per al Campionat d'Espanya per Clubs programat per al dia 24 de febrer a Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut