Semifinals del Mundial d’handbol, amb 8 jugadors del Barça Intersport

Semifinals del Mundial d’handbol, amb 8 jugadors del Barça Intersport

Els triomfs d’Espanya i Dinamarca fan que 8 jugadors del Barça Intersport siguin a les semifinals de la competició

En la jornada de quarts de final nou blaugranes optaven a passar a les semifinals. Vuit d’ells ho van assolir, set amb Espanya i Noddesbo amb Dinamarca, i només Sorhaindo va veure com França queia davant Croàcia i perdia l’opció de jugar les semis i de revalidar el títol de campió del món.

Tomás, cabdal en el triomf d’Espanya

La selecció espanyola es va imposar per 28 a 24 a Alemanya i de manera brillant va assolir el pas a les semifinals, en un partit de quarts disputat a Saragossa. De la mà del capità blaugrana, Víctor Tomás, amb 7 gols, els homes de Valero Rivera va fer un pas més en la lluita pels metalls.

Tomás, Rocas, Sterbik, Montoro, Viran, Sarmiento i Ariño es traslladaran a Barcelona per disputar divendres, a les 19.15 h, la primera semifinal del Mundial on es trobaran Eslovènia, el darrer obstacle dels blaugranes de la selecció espanyola per arribar a la final del Mundial.

Noddesbo, també a semifinals

El pivot blaugrana de la selecció danesa, Jesper Noddesbo, va contribuir amb dos gols a la classificació de Dinamarca per a les semifinals. Els danesos van superar Hongria, al Palau Sant Jordi, per 28 a 26.

Els danesos van fonamentar el seu triomf en una gran primera part, on van dominar Hongria per 7 gols al descans. A la represa els hongaresos, comandats per l’exblaugrana Laszlo Nagy, van pressionar de valent Dinamarca, però Noddesbo i els seus companys van poder aguantar l’empenta magiar i classificar-se per jugar divendres, a les 21.30 i al Palau Sant Jordi, la semifinal davant Croàcia.

Sorhaindo cau davant Croàcia

França, amb Cedric Sorhaindo a les seves files, no va poder superar Croàcia i no podrà revalidar el títol de campiona del món, assolit a Suècia el 2011. Els gals van caure per 23 a 30 i van finalitzar a quarts la seva participació en el Mundial.

Els 5 gols del blaugrana Sorhaindo no van ser suficients davant Croàcia. Els balcànics van dominar els francesos, i amb els triomfs davant França i Espanya la selecció de l’exblaugrana Igor Vori presenta les seves credencials al títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut