Xavi Pascual: “Hem tingut paciència i hem sabut trobar els referents”

Xavi Pascual: “Hem tingut paciència i hem sabut trobar els referents”

El tècnic del Barça Regal comenta que la millora defensiva en el tercer quart ha estat molt important per aconseguir el triomf

L'entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, ha comentat en la roda de premsa posterior al triomf contra el Caja Laboral (79-90) que el partit ha estat "un gran espectacle" i s'ha mostrat molt satisfet per la victòria en una de les pistes més complicades d'Europa. "Ens ha costat entrar en el partit defensivament, però a partir de la segona part hem estat molt bé en atac i en defensa", ha explicat Pascual.

Tot i agafar les regnes del partit en el tercer quart, el Caja Laboral s'ha situat a tan sols un punt en l'últim quart. "En els primers minuts de l'últim quart hem perdut el control, però hem tingut paciència i hem trobat referents que ens han donat anotació", ha dit el tècnic de Gavà.

A més, Pascual ha afegit que "el grup en què ens trobem és molt complicat perquè hi ha molts equips aspirants a la Final a Quatre. A Europa ho estem fent molt bé i portem una bona trajectòria", ha destacat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut