Màlaga-FC Barcelona: 'Match ball' de Copa

Màlaga-FC Barcelona: 'Match ball' de Copa

22 h, Telecinco: El Barça busca el pas a les semifinals a Màlaga amb un 2-2 a l’anada El guanyador de l’eliminatòria es trobarà amb el Madrid a la fase següent David Villa és la principal novetat en la convocatòria blaugrana

La continuïtat del Barça a la Copa del Rei passa per La Rosaleda. El vigent campió ha de fer bo el 2-2 de l’anada, un resultat perillós. Qualsevol derrota el deixa fora i també l’empat a zero o a un. Per tant, li val poca cosa més que guanyar al camp del Màlaga, cosa que ja ha aconseguit en les últimes cinc visites de Lliga. La més recent, fa onze dies en una gran exhibició. Si ho torna a aconseguir es trobaria amb el Madrid a les semifinals.

Torna Villa

L’equip afronta la cita després que, per primer cop a la temporada, hagi encadenat dos compromisos sense vèncer: l’empat de l’anada i la primera derrota a la Lliga a Anoeta. Serà, doncs, una prova a la fortalesa mental culer.

El cos tècnic blaugrana podrà tornar a comptar amb David Villa, ja recuperat de l’elongació en un bíceps femoral. També amb Gerard Piqué, després que estrenés paternitat dimarts. No van viatjar Montoya, Bartra, Cuenca i Dos Santos, a més d’Abidal i Muniesa.

Màlaga vol fer història

El Màlaga, per la seva banda, té una oportunitat històrica d’accedir a unes semifinals de Copa. El quadre que dirigeix Manuel Pellegrini està completant una temporada impecable, malgrat que suma tres jornades de Lliga seguides sense conèixer la victòria.

L’entrenador xilè tindrà les importants baixes d’Isco, Toulalan i Monreal. En canvi, va convocar per primera vegada Lucas Piazón, reforç hivernal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut