El Barça Alusport estrena la segona volta del campionat a Pamplona amb Wilde

El Barça Alusport estrena la segona volta del campionat a Pamplona amb Wilde

Els blaugrana van guanyar per 3-2 en el partit inaugural de la Lliga contra el Triman Aquella vegada, els de Carmona van vèncer gràcies a una genialitat de Torras El Triman Navarra també serà a la Copa d’Espanya que es jugarà a Alcalá de Henares

El líder de l’LNFS debuta a la segona volta del Campionat a la complicada pista del Triman Navarra. El conjunt de Pamplona, que també serà a la fase final de la Copa d’Espanya que es disputarà del 21 al 24 de febrer a Alcalá de Henares, ha signat la millor primera volta de la seva història acabant sisè a set punts dels barcelonistes.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

La principal i millor notícia de l’expedició barcelonista, que va viatjar a Pamplona aquest dijous després d’entrenar-se, és la presència de Wilde. El pivot brasiler portava sis setmanes absent de les pistes, després d’haver estat intervingut quirúrgicament per uns problemes musculars recurrents que se li van reproduir tot just es va haver acabat el darrer Mundial de Tailàndia.

Si Wilde és la cara positiva, la negativa són les baixes d’Igor, que encara en té per unes quantes setmanes, i d’Eric Martel, ‘Nakata’. El jove del planter es va fer un esquinç en l’entrenament de dimarts i no tornarà a la disciplina del grup fins que la seva evolució sigui positiva.

D’altra banda, caldrà estar especialment atent a tres homes. El primer, Sergio Lozano, que ja suma 11 gols a la Lliga i que davant del Ríos Renovables, malgrat perdre, en va marcar dos. El segon jugador en un gran estat de forma és Fernandao, que suma 10 gols en aquest campionat. Finalment, també val la pena destacar el paper cada cop més consolidat de Jesús Aicardo, al qual cada cop se’l veu amb més confiança.

El rival

El Triman Navarra, o CD Xota, com es coneix el club originalment, és un dels conjunts revelació de la temporada 2012/13. Sempre ha estat un equip important en la competició domèstica, però la primera volta que ha fet el l'equip que entrena Arregui ha estat la millor de la seva història.

En el conjunt verd hi destaquen per damunt de tot dos noms: d’una banda, el madrileny Rafa Usín (10 gols), un jugador que ja porta unes quantes temporades a Pamplona i que és tot un ídol. I, de l’altra, Eseverri, un jugador molt veterà que és tota una institució a l’entitat pamplonica. També hi destaca el brasiler Ximbinha, autor ja d’11 gols en aquest campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut