El Barça, protagonista al Teatre Nacional de Catalunya

El Barça, protagonista al Teatre Nacional de Catalunya

Més de 600 persones vinculades al FC Barcelona assisteixen a l’obra ‘Els nostres tigres beuen llet’, d’Albert Espinosa El vicepresident Carles Vilarrubí recorda la figura del president Josep Suñol i els valors de l’esport i la ciutadania

Més de 600 persones vinculades al FC Barcelona van assistir aquest dijous a l’obra ‘Els nostres tigres veuen llet’, que es representa al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) fins al 3 de febrer. Esportistes, joves residents de la Masia, exjugadors, directius i empleats del FC Barcelona van presenciar l’obra d’Albert Espinosa.

En els parlaments institucionals previs a l’obra, el vicepresident Carles Vilarrubí va recordar la figura del president Josep Suñol, impulsor, cap als anys trenta del segle passat, del lema ‘Esport i Ciutadania’, molt lligat als valors que el Club defensa també en l’actualitat. “Avui Suñol estaria orgullós d’aquest Barça”, va dir Vilarrubí.

Aquest acte forma part de la iniciativa ‘Barça Cultura’, que impulsa l’Àrea Institucional del Club amb l’objectiu d’oferir el FC Barcelona com a plataforma per promoure la cultura al nostre país.

Recepció prèvia

Abans de l’obra, la direcció del Teatre Nacional de Catalunya va oferir una recepció a la qual va assistir Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Sol Daurella, presidenta del TNC; Sergi Belbel, director del TNC, i el mateix Carles Vilarrubí. Hi van participar una nombrosa delegació d’esportistes del Club, que van fotografiar-se conjuntament a les portes de la Sala Gran.

L’acte també va comptar amb la presència del director general, Antoni Rossich, dels exjugadors i assessors presidencials, Josep Maria Fusté i Carles Rexach, i del tècnic de la secció d’handbol Xavi Pascual. Cal recordar que l’obra va començar un parell d’hores abans que el Barça disputés l’important partit de Copa a Màlaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut