El llibre ‘Barçaargentinos’ surt a la llum

El llibre ‘Barçaargentinos’ surt a la llum

L’obra del periodista argentí Roberto Martínez ha estat presentada aquest divendres a l’Agrupació Barça Jugadors La publicació repassa la trajectòria al FC Barcelona dels jugadors i tècnics argentins al llarg de la història

Aquest divendres l’Agrupació Barça Jugadors ha acollit la presentació del llibre ‘Barçaargentinos’. L’obra del periodista Roberto Martínez fa un repàs de la trajectòria i el paper que han tingut cada un dels argentins que han format part de la història del FC Barcelona, ja siguin jugadors o entrenadors.

L’entrega recull les biografies de més de 30 futbolistes i tècnics, reflecteix fidelment l’època en la qual van vestir de blaugrana i, a més, n’ofereix les estadístiques i els seus resultats de manera detallada.

‘Barçaargentinos’ recull les anècdotes més ben guardades d’Emilio ‘Sagi-Barba’, el primer argentí a aterrar a Barcelona el 1916, passant per Maradona, Pizzi, Leo Messi i Javier Mascehrano, l’últim a arribar. Aquests són alguns dels noms més destacats de l’obra, però n’hi ha molts més.

Silvio Elias, Zuviría i Martínez, presents a l’acte

La presentació del llibre ha gaudit de la presència del directiu del FC Barcelona Silvio Elías, així  com també d’un dels protagonistes del llibre, l’exjugador Roberto ‘Torito’ Zuviría. Roberto Martínez, de la seva banda, hi ha pres part mitjançant una videoconferència des del seu país, l’Argentina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut