Els socis del Barça demanen 1.961 entrades per anar a Madrid al partit de Copa

Els socis del Barça demanen 1.961 entrades per anar a Madrid al partit de Copa

Las peticions superen les localitats disponibles i aquest dilluns se sortejaran per determinar els socis que podran assistir al partit de Copa al Santiago Bernabéu

El socis del FC Barcelona han demanat un total de 1.961 entrades (agrupades en 900 peticions) per anar al Santiago Bernabéu aquest dimecres, per seguir en directe l’anada de la semifinal de la Copa del Rei contra el Reial Madrid (30 de gener, 21 hores). El procés de sol·licitud, obert fins aquest diumenge a les 19 hores, es tanca, per tant, amb una demanda superior a les entrades disponibles (un total de 407).

Pendents del sorteig

D’aquesta manera, aquest dilluns se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte que tindrà lloc a les oficines del Club a partir de les 9.30 hores. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades, i es posarà en marxa el repartiment.

Cal recordar que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 598 entrades que tenen un preu únic de 40 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut