L’equip masculí del FC Barcelona, subcampió de la Copa del Rei d’atletisme

L’equip masculí del FC Barcelona, subcampió de la Copa del Rei d’atletisme

L’equip femení va finalitzar en un meritori tercer lloc, a la Copa de la Reina del cap de setmana passat

El cap de setmana va deixar bones notícies en l’atletisme blaugrana. L’equip masculí va ser subcampió de la Copa del Rei en pista coberta i l’equip femení va finalitzar en tercera posició de la Copa de la Reina, que es van disputar a València.

Lluitant amb els millors

Els atletes de l’equip masculí de la secció d’atletisme van assolir el segon lloc a la Copa del Rei per darrere del favorit, el Playas de Castelló. Els blaugranes van finalitzar amb 73,5 punts i van superar el tercer classificat, l’AD Marathon, per més de 13 punts.

Els atletes blaugrana que van finalitzar en primer lloc de les seves proves van ser: Ignacio Laguna a 800 m, Sebastian Martos als 3.000 m, Javier Bermejo a l’alçada i Jean Marie Okutu al salt de llargada.

Tercer lloc de mèrit

L’equip femení blaugrana va finalitzar la participació a la Copa de la Reina amb un meritori tercer lloc, a només 3 punts de les segones classificades, el Playas de Castelló.

Les atletes blaugrana que van finalitzar en el primer lloc de les seves proves van ser: Cristina Lara als 60 m, Laura Hernández als 200 m i Maria Teresa Urbina als 3.000 m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut