Sergio Araujo, gols per seguir creixent

Sergio Araujo, gols per seguir creixent

El davanter argentí viu una de les seves millors setmanes des que va arribar aquest estiu al filial del Barça, després de ser decisiu en el partit contra el Reial Madrid Castella

Diumenge, Sergio Araujo va ser el gran protagonista del ‘Miniclàssic’ després de desequilibrar el partit amb dues dianes que van servir per encarrilar una victòria contra el Reial Madrid Castella que va tancar Gerard Deulofeu de penal. El jugador, que va arribar aquest estiu al Barça B procedent del Boca Juniors, comença a deixar enrere l’habitual i a vegades sempre difícil període d’adaptació i comença a tenir la confiança necessària per mostrar les seves millors qualitats. “A poc a poc vaig mostrant el meu joc. Encara em costa una mica, però cada vegada més vaig demostrant que arribo a aquell nivell”.

Cinc gols aquest curs

El davanter argentí porta cinc dianes aquesta temporada i espera que es pugui veure el millor Araujo en aquesta recta final de curs. D’aquesta manera, el tècnic del filial, Eusebio Sacristán, destaca les seves qualitats. “Aguanta molt bé, juga de cara amb els companys, dóna desmarcades en profunditat, i defineix molt bé amb aquella potència que té”.

Dilluns va celebrar els seus 21 anys, i espera que els dos gols marcats al Madrid Castella siguin l’empenta definitiva per acabar d’ensenyar la millor versió de Sergio Araujo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut