Eduard Coll: “És una decisió tècnica, organitzativa, per optimitzar recursos”

Eduard Coll: “És una decisió tècnica, organitzativa, per optimitzar recursos”

Pascual també assumeix les funcions de secretari tècnic de l’handbol blaugrana, després de l’acord amb Masip per a la seva desvinculació del Club

El directiu responsable de la secció d’handbol ha valorat la nova etapa que comença l’handbol blaugrana i ha volgut agrair a l’Enric Masip “la dedicació i la feina realitzada en el club de la seva vida”.

Agraïment a Masip

Eduard Coll ha volgut agrair de manera pública l’aportació de Masip: “Actuem de la millor manera pel bé del nostre club. Volem agrair a l’Enric Masip la dedicació i la feina realitzada en el club de la seva vida. Ha estat un orgull que estigués tants anys amb el Barça i des d’aquí vull donar-li les gràcies per tot el que ha aportat.”

A més, Coll ha desitjat a l’Enric Masip “que en l’aspecte personal i professional tingui tants o més èxits com els que ha tingut al Club”. “No ha estat una decisió fàcil – ha afegit Coll- ja que l’Enric Masip és una persona entranyable, que ha estat jugador i secretari tècnic del Club i és difícil trobar una persona que s’estimi tant el nostre club com ell”.

Optimització de recursos

La decisió d’integrar les funcions de secretari tècnic en la figura de l’entrenador ha estat explicada com “una decisió tècnica, organitzativa, per optimitzar recursos i ser austers”. Eduard Coll ha recordat que “la secció d’handbol és deficitària” i que “el Club segueix fent esforços i apostant per tenir un equip d'handbol tan competitiu com sigui possible”.

“No es pot planificar una temporada d’avui per demà. Cal tenir temps per treballar una nova temporada i, per aquest motiu, i aprofitant l’aturada per la disputa del Mundial, era el moment perquè Xavi Pascual iniciés la planificació de l’any que ve”, ha afirmat Eduard Coll per explicar el moment d’iniciar aquesta nova etapa.

“El Club es va posar en contacte amb Masip d'una forma pacífica i racional per explicar-li la situació. Ell ho va entendre. Vam arribar a un acord, és una decisió consensuada amb l’objectiu d’optimitzar recursos del club. Amb l’Enric Masip he tingut una relació normal i cordial, he compartit viatges, partits, reunions..., i mai hi ha hagut friccions”, ha explicat Coll.

Aposta per un home de la casa

“Xavier Pascual és un home de la casa, amb experiència i coneixement de l’handbol blaugrana. Pascual ja sap com funciona aquesta tasca”, ha valorat Eduard Coll. Coll també ha afegit que Xavier Pascual “ja ha demostrat que amb el primer equip i amb la formació és capaç de fer grans coses”.

Pascual, agraït i home de club

“Vull agrair públicament a l’Enric Masip els 23 anys que ha dedicat al FC Barcelona, com a jugador i com a secretari tècnic, ell va apostar per mi. També vull donar les gràcies a la Junta Directiva i a l’Eduard Coll, com a directiu responsable de la secció d’handbol, per la confiança en la feina que estem desenvolupant”, ha dit Pascual en l’inici de la seva intervenció.

“Sóc un home de club i agafo aquesta nova responsabilitat amb l’objectiu de continuar treballant per fer més gran l’handbol del Barça”, ha afegit Pascual

“No seran unes tasques noves per a mi"

Amb aquestes paraules valorava la seva nova responsabilitat professional Xavi Pascual. El tècnic del FC Barcelona Intersport i que ara assumeix les funcions de secretari tècnic, afirmava: “No és una tasca nova per a mi, ja que havia treballat conjuntament amb la secretaria tècnica per a la confecció de l’equip i tindré tot l’equip tècnic de la secció per desenvolupar aquesta feina. Conec les que seran les meves funcions. No seran unes tasques noves per a mi”.

Preguntat sobre si aquest canvi a la secretària tècnica havia d’afectar l’equip, Pascual ha respost que “no és una decisió que hagi d’afectar la plantilla, que ha d’estar al marge”. També ha estat preguntat sobre la configuració de l’equip per a la pròxima temporada. “Ara estem en període competitiu i quan s’hagi de comunicar ho farem oportunament”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut