La versió més positiva d’El Pop Egurrola malgrat “alguns mals resultats”

La versió més positiva d’El Pop Egurrola malgrat “alguns mals resultats”

La derrota davant l’Igualada va deixar els blaugrana a cinc punts del Liceo El porter blaugrana és dels que veu el got mig ple i afronta el futur amb optimisme Començar la segona volta amb bon peu, clau

El capità del FC Barcelona assumeix els seus galons. En un moment complicat, en el que l’equip acaba de perdre contra l’Igualada al Palau i és a cinc punts d’un líder que, de moment, sembla intractable, Aitor Egurrola és dels que veu el got mig ple encara. “Resta molta competició per endavant” afirma el porter blaugrana i “continuem vius en totes, mentre no es digui el contrari”.

L’experiència és un grau

Aitor ‘El Pop’ Egurrola és d’aquells als que no li agrada córrer, d’aquells que mai donen res per tancat fins que no està al sac i ben lligat. Per això té clar que la millor recomanació que pot donar als seus companys des de l’experiència és “tenir el cap fred i seguir creient en nosaltres”.

El porter del Barça, malgrat que ha guanyat més que perdut al llarg dels anys, sap del què parla perquè també ha estat a l’altre costat quan les coses han anat mal dades: “El millor de tot, insisteixo, és saber que estem a la meitat de la temporada. Tot just ara comença la segona volta i el més important és no deixar escapar cap més punt al Palau, millorar només un pèl lluny de casa nostra i mostrar la nostra millor versió a mesura que arribin els moments decisius de la temporada com competicions curtes o partits a cara o creu contra rivals directes.”

El Liceo està molt fort, però...

El responsable d’aturar els gols a la porteria blaugrana, juntament amb un altre excel·lent porter com és Sergi Fernández, admet que l’actual líder de l’OK Lliga, el Liceo, està en un moment de forma impressionant, però es mostra convençut que “afluixaran en algun moment, perquè no són màquines”.

Egurrola, a més, posa com a exemple la temporada anterior, en la que el Barça es va passejar a la Lliga i, en canvi, quan era el gran favorit a la Lliga Europea, va caure davant el Liceo. L’ambició del porter basc del FC Barcelona està intacta ja que és dels que pensa que “encara hi ha temps per reaccionar. Podem fer-ho a la Lliga i anirem a totes en les altres competicions.” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut